2024.05.06. - Ivett, Frida

Az American Idol sztárja meleg!

Az American Idol sztárja meleg!
Adam Lambert, az amerikai Megasztár, azaz az American Idol egyik finalistája meleg!

Ugyan nem Adam nyerte a versenyt, a közönség mégis imádja. Ez a tény hatalmas elõrelépés a tengerentúliak kultúráját tekintve, hiszen eddig elképzelhetetlen volt, hogy egy homoszexuális férfi ennyire népszerû legyen egy közönségszavazaton alapuló versenyen.

Egyre különösebb eredményeket produkálnak a Megasztár-szerû mûsorok.
Elõször titkolta, de végül kiderült az igazság: Adam Lambert meleg. A fiatalembernek nehéz lenne titkolnia nemi hovatartozását, hiszen viselkedésén és külsején is visszatükrözõdnek finom vonásai.

A 27 éves férfi történelmet írt, hiszen identitása ellenére is sikerült a legnépszerûbbként végeznie az American Idolban. Ez azt jelenti, hogy a tengerentúlon talán kezd toleránsabbá válni a társadalom.

Adam elsõ szólólemezén dolgozik, és igyekszik állni a média érdeklõdését. Szegényt darabokra szedik a bulvárlapok, akik energiát nem spórolva kutatják egykori szeretõit. A fiú azonban vagányabb annál, hogy összeomoljon - mosolyogva fogadja a pletykákat.

Különös, hogy amíg Amerikában egy meleg fiú, Angliában egy középkorú, szûz nõ lett a sztár. A versenyt ugyan Susan Boyle sem nyerte meg, a világ mégis az asszony nevére emlékszik. Susan viszont nem volt annyira erõs, mint Adam, és az idegei a túlzott érdeklõdéstõl felmondták a szolgálatot. Mostanában végre kezd újra magához térni, és talán beindítja a karrierjét is.