2024.03.19. - József, Bánk

Megérkezett a RUDIMENTAL legújabb klipje: NEVER LET YOU GO

Megérkezett a RUDIMENTAL legújabb klipje: NEVER LET YOU GO
Megérkezett a RUDIMENTAL legújabb klipje: NEVER LET YOU GOA világszerte platinalemezes formáció elsöprő hatása a jelenlegi elektronikus és pop zenére megkérdőjelezhetetlen. A Rudimentalnak köszönhetően ismét feléledt a drum'n'bass nemcsak Európában, de a tengerentúlon is hódító útra indulva, miközben általuk ismertük meg John Newmant és Ella Eyre-t is, akik mostanra elismert énekesekké váltak nemzetközileg is. A felemelő hangulatú dalhoz készült videóban különböző korú, nemzetiségű és kultúrájú embereket láthatunk a világ körül, testüket színesre festve.
Sivatagokon, buja mezőkön, hegyeken és nagyvárosokon átívelve láthatjuk az emberiség jó és rossz oldalát, miközben összeolvadnak a színek a képsorokon. A fenti fogalmak és elemek a kezdetektől fogva kiemelt jelentőséggel bírtak a Rudimental munkásságában. A Not Letting Go élénken hozza azt az üzenetet és szellemiséget, melyet a We The Generationnel is közvetíteni szeretne a zenekar.

A videót az a bizonyos Nez rendezte, aki korábban a Waiting All Night klipjét is megalkotta (ami jelenleg 114 milliós nézettséggel bír). Számtalan helyszínen forgattak, így Angliában, Marokkóban, Ukrajnában és Los Angelesben is vettek fel képeket.