2024.04.27. - Zita

Nyári Károly: Love Story

Nyári Károly: Love Story
Nyári Károly eddigi legkülönlegesebb, immár harmadik önálló albumát készítette el „Love Story” címmel, szimfonikus nagyzenekari kísérettel.

Õ az az elõadómûvész, aki már annyi felejthetetlen percet szerzett hallgatóinak zongorajátékával és énekhangjával. A lemezen elhangzó 12 dal kiemelkedõ filmzenei alkotások és a magyar könnyûzene legfontosabb, legszebb szerzeményei, interpretációi. Évtizedekkel születésük után most elõször csendülnek fel eredeti szimfonikus hangszerelésükben, Nyári Károly elõadásában.
A lemez egyik különlegessége, az „Én leszek” címû dal, mely duett elõadásban hangzik el Cserháti Zsuzsával, de hallhatjuk a Szécsi Pál elõadásában megismert „Csak egy tánc volt” címû örökzöldet, ahogy Seress Rezsõ híres-hírhedt szerzeményét a „Szomorú vasárnap”ot, de helyet kapott az albumon az incselkedõ-játékos szerelem hangulatát idézõ: „Például Te, Te, Te” is!

Az albumon megszólaló mûvek ma ugyanolyan elsöprõ erõvel ragadnak magukkal, mint abban a legendás korszakban, amikor elõször megszólaltak.

Tracklista:

1. Love Story
2. Csak egy tánc volt
3. Nem kell többé szerelem
4. Náld meddig tart a szerelem
5. Én leszek - Duett Cserháti Zsuzsával
6. Vagy mindent, vagy semmit
7. Szeretlek mert...
8. Hulló Levelek
9. Nagyvárosi Álom
10. Szélmalom
11. Szomorú vasárnap
12. Például Te, Te, Te