2024.04.26. - Ervin

A Király bemutatkozik!

Hatalmas közönség és szakmai várakozás elõzi meg a legutóbbi Megasztár gyõztesének, Király Viktornak bemutatkozó albumát. Egy dolgot azonban már a legelején leszögezhetünk, a korong fantasztikusan sikerült.
Viktor nagyon kemény munkával töltötte az elmúlt hónapokat, szinte az összes idejét a stúdióban töltötte, hogy minden dalból – és önmagából is - a maximumot hozza ki.

Számtalanszor felénekelt egy-egy szerzeményt, ha úgy érezte, még nem tökéletes, különbözõ hangzásokkal kísérletezett mi passzolna a legjobban az adott nótához. Mindezt azért, hogy olyan koronggal örvendeztesse meg rajongóit, amellyel õ maga is 100%-osan elégedett. Magasra tette a lécet, de a dalokat hallgatva megállapíthatjuk, hogy sikerrel vette az akadályt.

Ugye, az szinte mindenki számára kiderült a tehetségkutató mûsor utolsó adásaiban, hogy a hangi adottságok, színpadi megjelenés alapján Viktor akár a végsõ gyõzelemre is esélyes. Hétrõl hétre nagyon keményen dolgozott, minden energiáját a következõ adásokra való felkészülésre fordította. A mûsor során egyedül az akcentusát érte kritika, azonban az elmúlt hónapokban ennek kiküszöbölésére is emberfeletti energiát fordított. Az eredmény, pedig 10, erõtõl duzzadó, lendületes, kizárólag magyar nyelvû, vadonatúj felvétel.

A dalok hangzásukban modern, friss, energikus irányvonalat képviselnek, populáris, refréncentrikus formában. A szerzeményeket Viktor Kardos Norbert segítségével írta, míg a szövegek a rendkívül tehetséges Sztevanovity Natali munkáját dicsérik. Natalinak volt honnan a tehetségét örökölnie, hiszen Sztevanovity Dusán lánya.

A korongról elsõként a „Forgószél” címû dal került ki a rádiókhoz, és az elsõ visszajelzések alapján a nyár egyik legnagyobb hazai slágere lehet. A rendkívül igényes, látványos és profi videoklip pedig olyan jól sikerült, hogy valószínûleg irányadó lesz a jövõben készülõ hazai videóknak.

A következõ dalok szerepelnek a lemezen:

Forgószél
Fogadj be engem
1 nap, 1 éj
„Föl-földobott kõ”
Miattad és érted
Húzz be a sorba
Légy önmagad
Miattam sírsz
Mendemonda
Ha arra indulsz
Forgószél (remix)