2024.04.27. - Zita

Fekete Dávid - A döntõben elhangzott dalok

Fekete Dávid - A döntõben elhangzott dalok
album
50-5186-53075-25

A döntõben elhangzott dalok

CD pop

Az elmúlt években fantasztikusan népszerûek lettek a musicalek hazánkban, sorra tûzik mûsorukra a színházak a legújabb darabokat, egy-egy dal pedig hatalmas rádiós slágerré vált.
Az óriási rajongótáborral rendelkezõ fiatal gyõri srác is ebben a mûfajban érzi otthon magát, és hogy ebben profi, mi sem bizonyítja jobban, minthogy egészen a döntõig menetelt, hétrõl-hétre maga mellé állítva a közönséget.

Az album megjelenési ideje: 2009. február 27. A cuccon olyan klasszikus musical slágereket hallhatunk Dávid tolmácsolásában, mint a Lehetsz király, a Fényév távolság, az I Got Life vagy a Fény. Azonban a jóképû srác más stílusban is megcsillogtatja tehetségét, nem jelent számára problémát olyan dalok elõadása sem, mint a Játszom (Hooligans), a Szerelem elsõ vérig vagy a Csókkirály.

„A döntõben elhangzott dalok” tökéletes válogatás album a rajongók számára, hiszen most elõször, végre egy CD-n hozzáférhetõek azok a felvételek, amelyeket eddig csak a képernyõkön keresztül hallhattunk. A kiadványt a legújabb Csillagdal teszi teljessé.

Figyelem! Fekete Dávid: „A döntõben elhangzott dalok” címû kiadványa rendkívül rajongóbarát áron kerül a boltokba.

Az album megjelenését kiemelt TV2 kampány kíséri!

Az albumon hallható dalok:

Lehetsz király (Rómeó és Júlia)
A zene az kell (Valahol Európában)
I Got Life (Hair)
Fényév távolság (Padlás)
Fény (Fame)
Manchester England (Hair)
Játszom
Csókkirály
Szerelem elsõ vérig
Egy új élmény (Aladdin)
Ha elmúlik karácsony
Várni kell
Csillagdal 4.