2024.04.26. - Ervin

The Chemical Brothers - Don't think

The Chemical Brothers - Don't think
A DVD ÉS A BLU-RAY MEGJELENÉSE ELÕTT VILÁGSZERTE ÖRÜLETES SIKERÛ MOZIPREMIER! Március 26-án megjelenik Blu-Ray/CD-n és DVD/CD-n. Április 9-én pedig limitált kiadásban könyv formátumú DVD/CD-n is kiadásra kerül az anyag, melyen exkluzív képeket is találunk majd.Világszerte mintegy 600 moziban debütált Adam Smith The Chemical Brothers: Don’t Think címû filmje. A rajongók és a kritikusok véleménye egybehangzó: a Don’t Think kihagyhatatlan élmény!
Londonban tömegek cikáztak a vetítések között, mert volt, hogy a biztonsági õröknek be kellett zárniuk a mozit a lelkes közönség miatt. Ez a jelenség aztán megismétlõdött világszerte Auckland-tõl egészen Buenos Aires-ig. A Don’t Think gyakorlatilag újradefiniálja a mozizás fogalmát. A film a The Last Waltz és a Stop Making Sense koncertfilmjeinek sorába emelkedik, minden idõk tíz legjobbja közé sorolja a The Daily Telegraph.

A The Chemical Brothers most ismét meginvitálja a nagyérdemût a Fuji Rock koncertjükre – azokat is, akiknek már nem sikerül jegyet szerezniük erre a vetítésre, és azokat is, akik ugyan már látták a filmet, de szeretnék újraélni élményt -, amit ezúttal otthonuk kényelmében nézhetnek és hallgathatnak végig a hamarosan megjelenõ DVD-n és Blu-Ray-en, valamint a speciális limitált könyv formátumban. Az összes kiadványhoz tartozik egy CD is a Fuji show élõ koncert audió felvételével.

Don’t Think DVD Tracklist

Tomorrow Never Knows (intro) – Junior Parker
Another World
Do it Again
Get Yourself High
Horse Power
Chemical Beats
Swoon
Star Guitar
Three Little Birdies Down Beats
Hey Boy Hey Girl
Don’t Think
Out of Control
Setting Sun
It Doesn’t Matter
Believe
Escape Velocity/ The Golden Path
Superflash
Leave Home / Galvanize
Block Rockin’ Beats/ Das Spiegel



Don’t Think CD Tracklist

Another World/ Do It Again/ Get Yourself High
Horse Power/ Chemical Beats
Swoon/ Star Guitar
Three Little Birdies Down Beats/ Hey Boy Hey Girl
Don’t Think/ Out of Control/ Setting Sun/ Saturate
Believe
Escape Velocity/ The Golden Path
Superflash
Leave Home/ Galvanize
Block Rockin’ Beats

A CD/ DVD-t és a limitált kiadású könyvet az EMI terjeszti a Black Dog Films jóvoltából.