2024.04.27. - Zita

Megjelent Rami új albuma

"Hosszú út volt, sokat tanultam, de végre eljött az én idõm!" - mondja Rami, akinek eddigi 3 slágere, a "Szeress forrón", a "Szívemet a szemeidért" és a legújabb, "Miért sír?" címû maxik után január végén jelent meg elsõ albuma "Szeress forrón!" címmel.
A húszéves énekesnõ már nagyon várta debütáló lemezének megjelenését: "Az elmúlt egy évben sok helyen jártam, folyamatosan képeztem magam, új emberekkel találkoztam, új impulzusokkal töltöttem fel magam. Nagyon örülök, hogy végre elkészült az album, sok munkám és energiám fekszik benne."

Az új albumhoz a közelmúltban készült el a "Miért sír? / My Love is Not for Sale" címû videoklip angol és magyar nyelven egyaránt: "Nagyszerû volt a forgatás - gyönyörû a helyszín, a képek, amiket elképzeltünk. Tökéletesen illusztrálja a 'Miért sír?' címû dalt. Ez az elsõ albumom egyik legszebb dala, ez fejez ki most leginkább, ezért esett erre a választásom. A klip magyar és angol nyelven is forgott, nem titkolt szándékom, hogy nyissak külföld felé" - meséli Rami.

Az album dalait olyan neves zeneszerzõk és szövegírók jegyzik, mint Molnár Tamás, Jánosi, Kasai Jnoffin, a zenei producer pedig Szabó Zé volt. Ez a névsor és Rami gyönyörû hangja garancia a sikerre. Az album a Magneoton gondozásában jelent meg.

Rami korábbi slágerei és klipjei

2008 márciusában figyeltek fel az akkor tizennyolc éves lány tehetségére. Rövidesen stúdióba vonult, hogy felvegye bemutatkozó dalát, a "Szeress forrón" címû slágert, mely Szabó Zé szerzeménye, és októberben el is készült hozzá a videoklip Indián rendezésében és az E.C. Dance Stars (Erica C.- Robby D) tánciskola tagjainak szereplésével. A dekoratív és tehetséges fiatal énekesnõ videója a VIVA TV egyik legtöbbet játszott felvétele, és a közönség nagy kedvence lett. Rami számára rövidesen megérkezett az elsõ elismerés is: abban a megtiszteltetésben részesült, hogy õ lett az elsõ VIVA VIP tag. Leszerzõdtette az mTon Kiadó, és el is kezdte a munkálatokat a nagylemezhez.

2009 júliusában elkészítette második videoklipjét "Szívemet a szemeidért / Love's the Way" címmel, melyet már két nyelven is elkészítettek - angolul és magyarul - szintén Indián rendezésében. A klipet rengeteg táncos és statiszta közremûködésével az etyeki filmstúdióban készítették, és további érdekesség, hogy Rami húga is szerepet kapott benne. A zenét ezúttal is Szabó Zé szerezte, a szöveget pedig az Anti Fitness Clubból jól ismert énekes, Tomi írta.