2024.04.26. - Ervin

Rebecca, a nagysikerû musical már CD-n is

Rebecca, a nagysikerû musical már CD-n is
Az Elisabeth és a Mozart! címû sikermusicalek szerzõpárosa, a magyar származású, Grammy-díjas komponista, Sylvester Lévay és a szövegíró Michael Kunze újabb nagyszabású vállalkozása Bécs, Japán és Helsinki után, a Broadway elõtt a Budapesti Operettszínházban debütált a REBECCA musical.

A fantasztikus sikerrel bemutatkozó elõadás már CD-n is kapható. Kora legnépszerûbb regényírójává tette, s a világhírt is meghozta a Rebecca Daphne du Maurier számára.
Valódi sikertörténet született 1938-ban, a szakértõk igazi mestermûnek tartják a könyvet, hiszen a sztori a XXI. században is izgalmas. A rengeteg sikerkönyvet jegyzõ szerzõ több mûve élt tovább a filmvásznon, például a Jamaica Inn, a Madarak és az Oscar-díjas Rebecca, melyet itthon A Manderley-ház asszonya címmel ismertek meg a nézõk Alfred Hitchcock rendezésében.

Az izgalmas krimi jellegû történetet a musicalben is a fõszereplõ naiv fiatal nõ, "Én" elmesélésében ismerhetjük meg. Szereposztást tekintve a hazai musical élvonalába tartozó mûvészek: Szinetár Dóra, Bereczki Zoltán, Polyák Lilla, Mészáros Árpád Zsolt, Vágó Zsuzsi,Szabó P. Szilveszter, Bálint Ádám, Szulák Andrea, Náray Erika, Felföldi Anikó, Földes Tamás, Pálfalvy Attila, Janza Kata, Polyák Lilla, Nádasi Veronika, Füredi Nikolett, Pirgel Dávid, Jantyik Csaba, Dézsy Szabó Gábor, Marik Péter, Oláh Tibor, Csuha Lajos, Péter Richard, Arányi Adrienn.