2024.05.14. - Bonifác

37 forintért koncert a 2010-es SZIN-en!

Március 31-ig még a tavalyi áron vásárolhatunk bérletet a legnagyobb nyárzáró fesztiválra, a Szegedi Ifjúsági Napokra. A nyári szünet utolsó napsütéses hétvégéjén, a Tisza-parti buliban egy koncertet 37 forintért lehet majd megnézni, augusztus 25-29-ig az Újszegedi Partfürdõ területén.
A legek fesztiváljaként is emlegetik már a Szegedi Ifjúsági Napokat, hiszen számos tekintetben kitûnik hazai társai közül. Egyrészt a legrégebbi hazai kulturális fieszta, hiszen már elmúlt negyven éves. Másrészt a legelsõ olyan buli, mely a zászlajára tûzte a fenntarthatóság eszméjét, ezért elsõként a hazai palettán elnyerte a rangos, nemzetközi Greener Festival elismerést.

A nyár legutolsó fesztiválja is, tehát a legnagyobb nyárzáró is egyben. Legegyedibb is, hiszen nincs olyan fesztivál szerte a hazában, mely egyrészt folyó parton van, de emellett úszómedencék is nyújtanak felüdülést a fesztiválozásban. És minden bizonnyal a legolcsóbb bulizást is a SZIN kínálja, hiszen ha most vásárolunk rá jegyet, akkor 37 forint 18 fillérbe kerül egy koncert, mivel a bérlet most csak 11.900 Ft és mindezért 320 különbözõ programmal csalogat a Szegedi Ifjúsági Napok.

A bérlet ára 11.900Ft. 2010. március 31-ig, ezt követõen a rendezvény kezdetéig 14.900Ft, a helyszínen pedig 17.900Ft lesz majd a beugró a SZIN-re.

Szeged a napfény városa!