2024.05.13. - Szervác, Imola

Sade: Soldier Of Love

Sade: Soldier Of Love
2010 legnagyobb visszatérése minden bizonnyal Sade nevéhez fog fûzõdni, aki 10 év után jelenteti meg legújabb, Soldier Of Love címû hatodik stúdióalbumát Valentin-nap hetében, február 8-án.

Az album elsõ kislemezdala a címadó “Soldier Of Love”, melynek társproducere Mike Pela volt, s melynek szövegét Sade korábbi szerzõtársaival (Andrew Hale, Stuart Matthewman és Paul Spencer Denman) írta. A dal, mely pulzáló dob alapra épül Sade összetéveszthetetlen hangjával kiegészítve, decemberben került a rádiókhoz világszerte.
Az új albumot Angliában rögzítették, mely az elsõ lesz a 2000-ben megjelent többszörös-platina minõsítést elért Lovers Rock album óta. Az idõtlen és egyedi hangzásáról is ismert Sade eddigi 25 éves karrierje során hatalmas sikereket ért már el nemzetközileg és az Államokban is. Debütáló albumuk, az 1984-es Diamond Life óta az együttes mind az öt lemeze bekerült a Billboard Top200 Album lista Top10-ébe, és több mint 50 millió albumot adtak el világszerte. Jelölve voltak American Music Awardsra, MTV Video Music Awardsra, és nyertek három Grammy-díjat is – az elsõt 1986-ban a “Legjobb Új Elõadó” kategóriában, majd 1994-ben a “Legjobb R&B Elõadás / Duo vagy Együttes” kategóriában, illetve 2002-ben a “Legjobb Pop Album” kategóriában a “Lovers Rock”-kal.

Dallista:
1. The Moon And The Sky
2. Soldier Of Love
3. Morning Bird
4. Baby Father
5. Long Hard Road
6. Be That Easy
7. Bring Me Home
8. In Another Time
9. Skin
10. The Safest Place