2024.04.26. - Ervin

ANTI FITNESS CLUB LEMEZBEMUTATÓ KONCERT

ANTI FITNESS CLUB LEMEZBEMUTATÓ KONCERT
A tizenéves korosztály körében abszolút favoritnak számító Anti Fitness Club szeptember 26-án tartja nagyszabású lemezbemutató koncertjét a budapesti Petõfi Csarnokban!

A huszonéves srácok bemutatkozó albuma közel 6 év közös munka, turnézás és demózás után június 7-én került a boltokba. A nemes egyszerûséggel csak "ANTI FITNESS CLUB" címet viselõ nagylemez mindössze négy nap eladási adatai alapján a hatodik helyen debütált a MAHASZ Top 40 albumeladási listáján, Madonna és Ákos aktuális kiadványa közé ékelõdve, és azóta is az élvonalban tanyázik, amely egy elsõ lemezes elõadó számára óriási eredmény!
A megjelenés napján több mint 2 órán keresztül dedikálták az albumot, majd részt vettek a BRAVO OTTO gálán, amelyen a közönség nekik szavazta meg az év felfedezettjének járó szobrot, és õk adhatták a díjkiosztó utáni nagykoncertet, amit a felhõszakadás sem tudott elmosni: közel ezer rajongó a zuhogó esõ ellenére is kitartott mellettük.

A következõ hét ismét sikert hozott, hiszen a VIVA Cometrõl sem távoztak üres kézzel: ezúttal egy szakmai zsûri ítélte nekik az legjobb új elõadó díját, jelezve, hogy az AFC-t a következõ évek egyik nagy reménységének tartják. A megjelenésnapi budapesti autogramosztás után több vidéki városban is több órás sikeres dedikálást tartottak, és a nyár folyamán néhány rendezvényen már megmutatták magukat a színpadon is, de a nagy lemezbemutató koncertre várni kellett - egészen mostanáig!

2008. szeptember 26-án 20.00 órától, a városligeti Petõfi Csarnok színpadán látványos technikával, sztárvendégekkel kiegészülve lépnek színpadra, így a rajongók végre élõben is hallhatják a lemez dalait, sõt, a fiúk számos különleges meglepetéssel is kirukkolnak majd! A próbák már gõzerõvel folynak!

A koncert különleges sztárvendége: A Stáb

Jegyek kaphatóak a helyszínen, a TEX hálózat irodáiban, az Interticket árusítóhelyein, az ismert jegypénztárakban, valamint a zenekar honlapján. A jegy ára: 2900 forint.