2024.03.29. - Auguszta

Christina Perri: Head Or Heart

Christina Perri: Head Or Heart
Christina Perri: Head Or HeartMáris szép eredményeket ért el Christina Perri új lemeze. A Head or Heart európa számos országában az iTunes chartok élén startolt, itthon például az albumlista 3. helyét tudhatja a magáénak. Christina Perrinek 2010-es Jar of Hearts című debütáló felvétele szerzett nemzetközi hírnevet, a dal az USA-ban és az Egyesült Királyságban is nagy sikert aratott, utóbbiban 3 teljes hónapot töltött a Top 40-es singles charton. A bájos énekesnő varázserejének a Twilight készítői sem tudtak ellenállni, akik a népszerű filmsorozat zenéjének választották A Thousand Years című szerzeményét.
Christina Perri most megjelenő második stúdioalbuma olyan producerek közreműködésével készült, mint Martin Johnson (Jason Derulo, Taylor Swift, Avril Lavigne), John Hill (Shakira, P!nk, Tinie Tempah), Butch Walker (Katy Perry, Simple Plan) és a BRIT Awardsra jelölt Jake Gosling.

Christina Perri tegnapi Instragram posztjában megköszönte a rajongók támogatását és elmondta, albumával elsősorban azt szeretné elérni, hogy az emberek jobban bízzanak önmagukban.