2024.04.23. - Béla

Megjelent a Depresszió új klippje

Elkészült a Depresszió új videoklipje. A "Megyek elõre" címû dalhoz Zettisch Tamás készített felvételeket a zenekar eddigi legsikeresebb turnéjának több állomásán.
A 60.000 látogatót vonzó lemezbemutató turné 2012-es koncertjei elõtt, alatt és után zajló eseményeket örökíti meg a "Vízválasztó" címû album harmadik videoklipje, ami ide kattintva megtekinthetõ.

Március 9-én indult a "Megyek elõre Turné 2013 Tavasz", méghozzá egy nagyszabású nyíregyházi bulival, ahol a Tankcsapdával és az Alvin és a mókusokkal ad közös koncertet a Depresszió.

Régóta nem volt már olyan nagyszabású önálló koncertünk Budapesten, mint amilyen április 20-án lesz. Brutális hang- és fénytechnikával, valamint extra hosszú mûsorral készülünk erre a speciális eseményre, aminek a hanganyagát rögzítjük is. Fontosnak tartom kiemelni, hogy minden fellépésünket nagyon komolyan vesszük, de egy ekkora koncerten még több lehetõségünk van arra, hogy technikailag és a mûsor szempontjából is extra produkciót tudjunk nyújtani."

Egy ideig újra négyes felállásban koncertezik a 2009-ben öttagúvá bõvült zenekar, amirõl a következõket mondták:

"Egy ideig sajnos nem tud velünk tartani a samplerekért és vokálokért felelõs Pálffy (SODA) Miklós, ugyanis halaszthatatlan derékmûtéten esett át a napokban. A beavatkozást követõ lábadozás és utókezelések után, várhatóan április körül csatlakozik majd hozzánk. Sodával teljes egyetértésben úgy döntöttünk, hogy ettõl függetlenül nem halasztjuk el a tavaszi turnét, hiszen a közönség is és mi is nagyon várjuk már a bulikat, és mivel 9 éven át négyes felállásban zenéltünk, ezért így is minõségi koncertekre számíthatnak tõlünk."