2024.05.13. - Szervác, Imola

Fekete Dávid - Bennünk él

Fekete Dávid - Bennünk él
Megjelent Fekete Dávid legújabb dala "Bennünk él" címmel, melynek szövegét is õ maga írta.

Dávid elmondása szerint ez a felvétel kiemelt szerepet tölt be pályafutásában. A klip elkészítésére egy salgótarjáni játékfilmes csapatot kért fel. A videoklip sajátossága, hogy Magyarországon egyedülálló látványtechnikával készült. A több mint 3 perces zenei videóban egy több mint 120 fõs tánckar tölti meg rendkívül látványos koreográfiával a monumentális helyszínt.
A kisfilm rendezõje, Szalkai Péter szerint olyan egyedi, eddig még nem látott produkciót kívántak létrehozni, mely amellett, hogy idõtálló, messzemenõen támogatja a zene által keltett benyomásokat. Így a klipben, egy indusztriális revût láthatunk óriási tánckarral és egy fantasztikus, összehangolt produkcióval.

A látványos táncmozdulatokon világversenyeket nyert koreográfusok és táncosok dolgoztak: Juhász Amarilla és Kéri Szabolcs (koreográfia), valamint Korponai Gréta és Földi Bálint (táncosok). A produkció vizuális tervezése és kivitelezése a Systron Digital Pictures munkája. Ez a független filmes csapat, az elmúlt években már több szakmai elismerésben is részesült. A forgatás technikai lebonyolításáért a Lorcho Média felelt, producere Lorkó Dávid volt.

Fekete Dávid "Bennünk él" címû klipje már megtekinthetõ: