2024.04.26. - Ervin

Jön az AC/DC, gyorsul a sörcsapolás a Budapest Sportarénában

Budapest - Már biztos, hogy jön jövõre az AC/DC együttes, Beyonce és Pink - hangzott el a Papp László Budapest Sportarénában a csütörtöki tájékoztatón.

Sereg István, a létesítményt üzemeltetõ TriGranit Management Kft. igazgatója és Koncz Ernõ, a TriGranit kommunikációs igazgatója számoltak be terveikrõl, fejlesztéseikrõl. Jövõre itt rendezik meg Budapest 3-4 legnépszerûbb szakvásárát és kiállítását - köztük a Gardenexpót - és a magyar jégkorong válogatott mérkõzéseit. Visszatérõ produkcióknak - ilyen a Disney on Ice - és világsztároknak egyaránt helyet ad a korszerû aréna.
A beléptetõ kapuk lehetõvé teszik a jegykezelés és az arénába való bejutás felgyorsítását. Több a parkolóhely és megújult az intézmény honlapja is.

Korábban gyakran kritizálták a vendégek, hogy a büfék elõtt hosszú sorok kígyóznak. Most, hogy az ország legkorszerûbb sörcsapolóival egy korsó sört 4 másodperc alatt csapolnak, javult a helyzet.

A dohányzók és nemdohányzók elkülönítése érdekében kialakítottak egy szeparált dohányzóhelyiséget. Megnyílt a Sky Restaurant és Bar is, ahonnan az Aréna egész belsõ tere belátható. Itt igényes körülmények között lehet - több szinten - enni.

A TriGranit Management Kft. 2006 áprilisában vette át - húsz évre - a Papp László Budapest Sportaréna üzemeltetését.