2024.04.25. - Márk

Teltházas DJ Bobo koncerttel robbantott a Deja Vu fesztivál

Teltházas DJ Bobo koncerttel robbantott a Deja Vu fesztivál
Teltházas DJ Bobo koncerttel robbantott a Deja Vu fesztiválSzeged, 2015: DJ Dominique és a Unique után lépett színpadra nem sokkal este kilenc óra után a szegedi Deja Vu fesztivál legnagyobb sztárja, a svájci DJ Bobo. Óriásgaléria a Deja Vu fesztivál első napjáról! Délután fél 5 körül gördült be a DJ Bobót és csapatát szállító kisbusz tegnap a szegedi Deja Vu fesztivál helyszínére, a Postás-sporttelepre. A jókedvű, mosolygós svájci sztár azt mondta, jól utazott, bár az időjárás miatt kicsit aggódott. Tombolt a hangulat, fergeteges volt a buli.
DJ Bobo, azaz René Baumann évek óta nem lépett fel Magyarországon.

A 90-es évek egyik rendkívül népszerű előadója egy másfél órás, show jellegű, nagyszabású koncerttel érkezett Szegedre. A zenész elmondta, nem hozták saját színpadukat, azt ugyanis nyolc kamion szállítja, ez azonban semmit nem vont le az esti műsor értékéből.

A színpad mögött mindenkivel váltott néhány szót, a mentőszolgálat munkatársaival is lelkesen szelfizett. A hangpróba után a szegedi Art Hotelben pihent és vacsorázott a sztár, aki a magyar konyha néhány remekét is megkóstolta.

DJ Bobo DJ Dominique és a Unique után lépett színpadra nem sokkal este kilenc óra után. Felcsendült szinte az összes olyan slágere, amit annak idején a rádiók folyamatosan játszottak.