2024.04.16. - Csongor

Itt A Játékkészítő - zenés akciómese nagylemeze!

Itt A Játékkészítő - zenés akciómese nagylemeze!
Itt A Játékkészítő - zenés akciómese nagylemeze!Megérkezett a boltokba a szuper pop-musical, A Játékkészítő - zenés akciómese CD-je, rajta az összes a darabban elhangzó dallal! A tizenkét nóta mellett egy bónusztrack, “A mese rólad szól” című slágergyanús szerzemény is felkerült a korongra, mely a TulipánTündér dala és Hien előadásában elevenedik meg. Az országban nagy sikerrel játsszák a rádiók az új magyar szuperprodukciónak kikiáltott, A Játékkészítő című zenés akciómese fináléját. A Radics Gigi, Bereczki Zoltán, Király Viktor és Király Linda előadásában sikerre vitt “Álmodd meg a csodát” mellett a darab összes többi betétdala is rákerült a már nagylemezre.
A dalokat A Játékkészítő vezető zeneszerzője, Rakonczai Viktor, és a szövegíró Orbán Tamás jegyzi, mellettük az alkotói csapatban pedig feltűnik Rácz Gergő és Dobrády Ákos, de Király Linda, Király Viktor és Bereczki Zoltán sem csak előadóként vette ki részét a munkából, hanem szerzőként is támogatták a kreatív szekciót.

A frissen megjelent kiadványra egy bónusztrack is felkerült: a lírai és nagyívű “A mese rólad szól” című szám Hien előadásában. Ez a darab “nyitányaként” hangzik majd el a Tüskecsarnokban, összefoglalva a varázslatos mese mondanivalóját.