2024.04.26. - Ervin

Linkin Park: The Hunting party

Linkin Park: The Hunting party
Linkin Park: The Hunting partyA Linkin Park a 2000-es évek nu metál szcénájának legsikerebb zenakara, amely képes volt túlélni az őszak hullócsillagait és a javára fordítani az azóta eltelt őt. A mára a világ egyik legnagyobb bandájának számító Linkin Park mögött egy elképesztő 62 milliós Facebook-tábor sorakozik, ami árgus szemekkel figyeli a zenekar minden lépését. Ezek a lépések pedig, legyenek bármennyire váratlanok, a végén mindig nagyot szólnak és tovább erősítik a legendás együttes hírnevét. A Linkin Park Hybr Theory című bemutatkozó albumának köszönhetően kapta meg az első nagy lendületet.
2005-ben megkapta a gyémánt minősítést. Az együttesnek eddig 5 stúdióalbuma jelent meg, melyekből összesen több mint 60 milliót adtak el, miközben két Grammy-díjat is nyertek.

Vadonatúj lemezük ezúttal Mike Shinoda és Brad Delson producerelésében készült (az előző három album produceri munkáit Rick Rubin végezte). A tökös új anyagon a banda félretette a korábbi két lemezen domináló elektronikát és újra a rock and rollnak szentelte magát. A többek között a 90-es évek rock zenéje által inspirált The Hunting Party-n olyan előadók vendégeskedtek, mint Page Hamilton, Rakim, Daron Malakian és Tom Morello.