2024.04.25. - Márk

Újdonságok hadával rukkolt elő az Animal Cannibals!

Újdonságok hadával rukkolt elő az Animal Cannibals!
Újdonságok hadával rukkolt elő az Animal Cannibals!Az idén 25 éves Animal Cannibals újra nagy dobásra készül: sőt, nem is egyre, hanem egyszerre többre! Új felvételekkel, azok ismert producerek által készített ütős remixeivel, valamint egy klasszikusuk újragondolásával hódítják meg nemcsak a rádiók, de a klubok és a fesztiválok világát is - rögtön az után, hogy előrukkoltak egy tőlük megszokott jópofa és humoros videoklippel! Tavasszal mutatták be az idei év nyári slágerét, a "Fesztivááál" című dalukat, amelyet a legjobb ízlésű rádiók már hetek óta előszeretettel játszanak.
A felvételhez természetesen egy hangulatban tökéletesen passzoló, jellegzetes Animal Cannibals-stílusú videoklip is készült a BOMBA! energiaital támogatásával.

Röviddel az újdonság megjelenését követően elkészültek a hazai élvonal legjobbjainak remixei is, melyeket olyan elismert művészek alkottak, mint Náksi & Roger Slato, Peter Jabin vagy épp RedCat & DJL! Bátran kijelenthetjük, hogy ezt a dalt sokszor fogjuk még hallani rádiókban, fesztiválokon és klubokban egyaránt.


Ráadásul ezzel még közel sincs vége! Idén újra aktuális lett a formáció egyik legnagyobb korábbi slágere, a "Kérek egy puszikát" című klasszikusuk, amelyhez elkészült a kornak megfelelő hangzású Retro Star Rmx, mégpedig két változatban is.

A hab a tortán pedig a vadonatúj "Szimpla dolgok" című felvétel, amit elsősorban a 2013-as X-Faktor színpadán is bemutatott "Minden változik" című sláger hangulatát kedvelőknek ajánl a negyed évszázados formáció.

Mozgalmas időszakon van tehát túl az Animal Cannibals - és a java még csak most jön a fesztiválszezon és a nyári bulihegyek elindulásával!