2024.04.25. - Márk

Muse - Live at Rome Olympic Stadium

Muse - Live at Rome Olympic Stadium
Muse - Live at Rome Olympic StadiumAz első albuma kiadása óta eltelt közel 15 évben a Muse korunk egyik legmeghatározóbb rockbandájává nőtte ki magát, és olyan slágereivel, mint a „Supermassive Black Hole”, a „Starlight” vagy a „Madness” végérvényesen beírta magát a rocktörténelembe. A zenekar nemrég megjelent, "Live at Rome Olympic Stadium" elnevezésű új albuma a két stúdió album közötti kínzó várakozást teszi elviselhetőbbé. A számos műfaji elemet vegyítő Muse kritikai elsimeréseinek sora hatalmas, magáénak tudhat.
Többek között egy Grammyt, 2 Brit Award-ot és 5 Europe Music Award-ot, miközben közönségsikereit eddig világszerte több mint 15 millió példányszámban elkelt albumai igazolják.

Az angol szupercsapat most egy igazi csemegével lepi meg rajongóit, ugyanis nemrég megjelent "Live at Rome Olympic Stadium" elnevezésű kiadványának köszönhetően ezután a kanapékrumplik számára is elérhetővé válik a Muse-koncertélmény. Akik pedig időnként elhagyják a szobát, december 27-én a Corvin moziban nézhetik meg nagy vásznon a csúcstechnikával rögzített élő anyagot, ami az energikus és extravagáns fellépéseiről ismert zenekar esetében nagyobb jelentőséggel bír, mint általában.

A lemez a népszerű "The 2nd Law" album turnéjának római felvételeit tartalmazza, és CD/DVD illetve CD/Blu-ray formátumban is elérhető.

Tracklista CD:

Supremacy
Panic Station
Resistance
Hysteria
Animals
Knights of Cydonia
Explorers
Follow Me
Madness
Guiding Light
Supermassive Black Hole
Uprising
Starlight

DVD / Blu-ray / 4K:

Intro
Supremacy
Panic Station
Plug In Baby
Resistance
Animals
Knights of Cydonia
Explorers
Hysteria
Feeling Good
Follow Me
Madness
Time Is Running Out
Guiding Light
Undisclosed Desires
Supermassive Black Hole
Survival
The 2nd Law: Isolated System
Uprising
Starlight