2024.03.29. - Auguszta

Sean Paul: FULL FREQUENCY

Sean Paul: FULL FREQUENCY
Sean Paul: FULL FREQUENCYA tavaly februárban megjelent, Grammy-díjra is jelölt Tomahawk Technique című album után Sean Paul elkészítette hatodik stúdióalbumát: a FULL FREQUENCY-t. A bevezető kislemez a Benny Blanco & The Cataracs által producerelt “Other Side Of Love” volt, mely számos ország slágerlistáit megjárta. A lemezen az aktuális “Turn It Up” című dal is szerepel, és olyan közreműködők vannak, mint Nicki Minaj, Juicy J, Iggy Azalea, Prince Royce, Konshens, Nyla, 2Chainz és Damian Jr. Gong Marley. Alig várom, hogy a rajongóim hallják a lemezt” - mondja Sean Paul.
“A dancehall műfaj egyre erőteljesebben van jelen és egyre több műfajt befolyásol, ezt szerettem volna megmutatni az albumomon. Mindemellett nagyszerű volt olyan előadókkal dolgozni, akiket tisztelek.”

Íme a lemez hivatalos dallistája:

1. Riot (feat. Damian Jr. Gong Marley)
2. Entertainment 2.0 (feat. Juicy J, 2 Chainz and Nicki Minaj)
3. Pornstar (feat. Nyla)
4. Want Dem All (feat. Konshens)
5. Hey Baby
6. Wickedest Style (feat. Iggy Azalea)
7. Dangerous Ground (feat. Prince Royce)
8. It’s Your Life
9. Take It Low
10. Anyday
11. Lights On
12. Legacy
13. Other Side Of Love
14. Turn It Up

A FULL FREQUENCY egy újabb lépcsőfok a Grammy-díjas Sean Paul karrierjében: a nemzetközi szupersztár korábban olyan slágereket jegyzett, mint a “Get Busy”, a “Gimme The Light”, a “Like Glue”, a “We Be Burnin” és a “Temperature”; ezen kívül olyan énekesekkel dolgozott már együtt, mint Beyonce (Baby Boy), Blu Cantrell (Breathe), Rihanna (Break It Off) és a The Saturdays (What About Us). Sean Paul hangja különleges és összetéveszthetetlen a mai popmezőnyben. Eddigi karrierje során több mint 100 országban lépett fel.