2024.03.29. - Auguszta

A Csík zenekarral állt színpadra Rúzsa Magdi

A Csík zenekarral állt színpadra Rúzsa Magdi
Nem mindennapi duett partnerrel lépett színpadra Rúzsa Magdi, az énekesnõ az idén huszonöt éves Csík Zenekarral állt össze.

Az együttes egy rendhagyó klubkoncerttel lepte meg rajongóit, ahol ráadásként a csodálatos hangú Rúzsa Magdi is csatlakozott hozzájuk néhány dal erejéig.

A pop-rock és a népzenei elemek sosem hallott kombinációja igazi örömzenével töltötte meg a különleges koncerthelyszínt.
Szabó Attila a Csík Zenekar hegedûse elárulta: huszonöt év, és rengeteg siker után idén kicsit számot vetnek, visszatekintenek a múltba is, de ezzel együtt bátran néznek a jövõbe. A különleges klubkoncert a zenekar korai éveit juttatta eszébe.

„A klubkoncertünk a Telenor Házban nagyon különleges és kissé nosztalgikus élmény volt. A kisebb közönség a Csík Zenekar igazi közege, hiszen mi egy népzenei együttes vagyunk, akik táncházakban zenéltek elõször. Nagyon szeretjük ezeket a fellépéseket, hiszen ilyenkor látja az ember a közönségben az arcokat, ami fontos és inspiráló visszajelzés számunkra. Akik eljöttek megnézni minket az esten egy õsbemutatónak is részesei lehetettek, hiszen Rúzsa Magdival korábban sosem játszottunk együtt. Három közös dallal készültünk, amelyeknek külön-külön megvan a maga varázsa, de a zenei repertoárba ágyazva különleges élményt nyújtottak a hallgatóságnak és nekünk zenészeknek is” – mondta el Szabó Attila.