2024.03.28. - Gedeon, Johanna

Radics Gigi - Vadonatúj érzés

Radics Gigi - Vadonatúj érzés
Radics Gigi, a Megasztár mindössze 16 éves gyõztese üstökösként robbant be a hazai könnyûzenei életbe - ekkora fölénnyel eddig még senki nem nyert tehetségkutató versenyt Magyarországon.

Most elérkezett az énekesnõ karrierjének eddigi legizgalmasabb mérföldköve: Gigi végre a kezében tarthatja a régen áhított bemutatkozó albumát, amelyen kizárólag saját dalokat énekel, és ami valóban "Vadonatúj érzés" lesz számára.
A korongra több nemzetközileg elismert szerzõ és zenei producer is készített dalokat, akik személyesen is találkoztak Gigivel Los Angelesben, amikor a fiatal tehetség bemutatkozó videoklipjét forgatta az amerikai városban.

A magyar származású Kelemen Huba, aki az album négy felvételének szerzõje, illetve társszerzõje, olyan zenei partnereket nyert meg Gigi anyagához, mint Jack David Elliot, aki megannyi világslágert írt nem kisebb neveknek, mint Britney Spears, az *N Sync, a Backstreet Boys és Brandy. Az album másik nemzetközi kiválósága az a Pascal Guyon, aki Leona Lewis-nak írt albumával Grammy-jelöléssel is büszkélkedhet.

Természetesen a külföldi szakemberek mellett kiváló hazai tehetségek is kiemelkedõ dalokat írtak és hangszereltek az albumra: Rakonczai Viktor, Rácz Gergõ, Szabó Zé, Tabár István, Krajczár Péter és Kardos Norbert is hozzátett Gigi bemutatkozó lemezéhez. Sokak számára külön meglepetés lesz, hogy az albumon Gigi három dalban szerzõként is debütál, valamint még egy érdekesség, hogy a korongon helyet kapott egy duett is, amelyben Gigi énekpartnere Bereczki Zoltán.

Nézd meg Radics Gigi magyar és angol nyelvû klipjét: