2024.04.26. - Ervin

Megjelent Muri Enikõ “Enciklopédia” címû elsõ stúdióalbuma

Megjelent Muri Enikõ “Enciklopédia” címû elsõ stúdióalbuma
Az X-Faktor második szériájának legjobb nõi hangja, Muri Enikõ elkészítette “Enciklopédia” címû elsõ önálló albumát, mely augusztus 22-tõl letölthetõ exkluzívan az iTunes-ról (http://bit.ly/enciklopedia_itunes) és augusztus 27-én jelenik meg CD-n (http://bit.ly/enciklopedia). A 13 dalos lemezen felcsendül Enikõ elsõ rádiós slágere és klipes dala, a “Késõ már” melyet már 1,5 millióan hallgattak meg a YouTube-on is – és ennek angol verziója, a “Make Me Okay”, egy igazi klasszikus, a Dés László és Beremény Géza által írt “Botladozva” feldolgozása, valamint további 10 vadonatúj felvétel.
Az album zenei producere Szabó Zé volt, a dalszövegeket többek között Molnár T. (Anti Fitness Club), Márton Bence, Bokor Fekete Kriszta és Johnny K. Palmer írták.

“Kedves Rajongó!

8 éves voltam, amikor elõször remegõ kézzel fogtam meg egy mikrofont.
14 éves, amikor énekórákra kezdtem járni.
És 21, amikor a 2011-es X-Faktorban ott álltam a döntõ adásban.
Most pedig, 22 évesen megjelent életem elsõ, önálló albuma, ami egy igazi kincs. Kezedben tartod életem legnagyobb álmát. Az album címe azért lett Enciklopédia, mert az életembõl kaptok egy kis darabkát. Énekelek sikerrõl, szerelemrõl, fájdalomról, dührõl és megnyugvásról is. Leírhatatlanul szerettem a lemez körüli munkát, minden hangjegyet, és minden dalszöveget. A folyamatot, ami oda juttatott, hogy most a kezedben és a kezemben tarthatom. Remélem Te is szeretni fogod a lemezt. A Késõ már és a Botladozva talán már ismerõs lehet számodra, de ígérem, tartogatok még meglepetéseket… Hallgasd sok szeretettel, mert Neked készült, Érted dolgoztam!

Szeretettel és köszönettel:
Enikõ”

Tracklista:

1. Késõ már
2. Miért jó?
3. Soha ne érjen véget
4. Ne ments meg!
5. Mama…
6. Célba értem
7. Õrültség
8. Amikor minden összedõl…
9. Menj!
10. Bárhová is mész
11. Botladozva
12. Give Some Get Some
13. Make Me Okay