2024.04.19. - Emma

Az özönvíz sem mosta el a Deja Vu-t

Az özönvíz sem mosta el a Deja Vu-t
Az özönvíz sem mosta el a Deja Vu-t9 retro-világsztár a 90-es évekből, 3 napon át, 3 színpadon – véget ért a Deja Vu Fesztivál az Újszegedi Partfürdőn. Hazai fesztiválon még sosem látott retro-felhozatal várta a nagyérdeműt, a grandiózus show keretein belül többek között Dr. Alban, a Rednex, Ice MC, a Fun Factory, a C-Block, a Brooklyn Bounce, a Three Drives és Corona is színpadra lépett. Az idei, minden eddiginél változatosabb felhozatal minden eddiginél több, néhol vicces kívánságot szült a fellépők részéről. Corona, a Rythm of the night és a Baby Baby c. slágerekkel világhírűvé vált brazil diszkó-díva például pisztácia fagyit kért a szervezőktől.
Az énekesnőt élete első fellépését követően egy gombóc jeges finomsággal várták a rajongói, azóta minden egyes alkalommal ragaszkodik a finomsághoz.

"Nagyon boldogok vagyunk, rettenetes mennyiségű vendégünk volt, ezt a legszebb álmainkban sem gondoltuk volna. Szombaton volt izgalom bőven, hiszen özönvizet kaptunk a nyakunkba, de az égiek aztán megkönyörültek rajtunk és meg lett tartva minden program. Nem gondoltam, hogy ekkora eső után, brutális körülmények között bárki ki fog jönni, ehhez képest tele volt a Partfürdő." - összegezte a fesztivált Kisházi Sándor, szervező.

A vasárnapi zárónapon fellépett a Royal Gigolos, a Three Drives, Dj Dominique, Splash!, és a Brooklyn Bounce. A nap ismét nem telt el izgalmak nélkül, hiszen a Brooklyn Bounce csapata Bécsből indult - volna - Szegedre, ám a nagy vihar miatt az összes repülőjáratot törölték, így veszélybe került a Deja Vu muzsikálás. Ám a szervező gárda profizmusa határtalan és rögtön intézkedtek, így egy kis csúszással ugyan, de meg lett tartva a fellépés.