2024.03.29. - Auguszta

Őrületes hangulat az ÁRKÁD Party Arénában Quentin Mosimann show-ján

Őrületes hangulat az ÁRKÁD Party Arénában Quentin Mosimann show-ján
Őrületes hangulat az ÁRKÁD Party Arénában Quentin Mosimann show-jánCsík Zenekar, Kiscsillag, Magna Cum Laude, Paddy And The Rats, Supernem, Szabó Balázs Bandája… csak néhány nagy név a SZIN 2. napjának fellépői sorából; és persze egy kiváló francia dj, Quentin Mosimann, aki nemcsak dj produkciójával, de kiváló hangjával és dob játékéval is elkápráztatta a SZIN közönségét. Ismét nagy tömeg gyűlt össze a SZIN 2. napján, hogy kitombolja magát a nyár utolsó nagy fesztiválján. A 6 különböző színpadon zajló koncertek sora tovább folytatódott, olyan neves fellépőkkel, mint a Csík Zenekar, akik varázslatos hangulatot keltettek a SZIN Nagyszínpadán.
Több dalt a Kiscsillag frontemberével, Lovasi Andrással adtak elő, mely tovább fokozta az egyébként is felemelő zenei élményt. A zenekar tagjai ellátogattak a Jövőnk Energiája Interaktív Kamionba, az MVM Paks II. interaktív kiállítására is, ahol egy atomerőmű szimulátoron tapasztaták meg, hogyan sötétülne el az ország, ha nem létezne a Paksi Atomerőmű. A szimulátor után a zenekar kipróbálta az áramfejlesztő kerékpárt is, a rövid, de kimerítő tekerés után pedig azzal szembesültek, hogy nem tudnak kerékpárral annyi villamos energiát előállítani, amely elegendő lenne a saját koncertjükhöz. A Nagyszínpad előtt hatalmas tömeg fogadta a Kiscsillag koncertjét is, melyet a Magna Cum Laude követett, ismét egyedülálló SZINes hangulatot teremtve a Partfürdőn a Tőlük már jól megszokott módon. Az NNG Live! sátor a 2.napon is megtelt, nem is egyszer, hiszen sorra követték egymást a jobbnál jobb koncertek. Az ír punk-rock kocsmazenét játszó Paddy And The Rats frenetikus hangulatot keltett, a közönség szó szerint együtt mozgott a bandával, követve a frontember utasításait. A FISH! és a Supernem után az Alvin és a Mókusok koncertje következett, melyet ugrálva, tombolva kísértek végig a SZIN rajongók. A SZINtéren a Sardinelli és a Tha Shudras léptek fel, míg a Medence Színpadon Boc, Pipe és a Wowbagger dalaitól volt hangos a fesztivál, átadva a terepet a silent disconak.

Igazi arénává változott az ÁRKÁD Party Aréna sátra, ahol 21 órától kincsesszabi melegítette be a közönséget átadva a dj pultot Quentin Mosimann-nek, aki felejthetetlen élményt nyújtó show-jával szinte felrobbantotta a party sátrat. A Fun Radio felmérése alapján 2014-ben a legjobb francia DJ-nek választott fiatal tehetség fergeteges hangulatot teremtett, kiváló hangjával, dob produkciójával egyedüli élményt adva a jelenlévőknek. A lemezeket éjféltől Edo Denova forgatta, akit Andro és Dj Lennard követett, hajnalig fenntartva a bulit.

A SZIN 3. napja is igazi zenei csemegét kínál majd a fesztiválozóknak, ezen a napon lép fel ugyanis többek között a Republic, az Irie Maffia, a Quimby, Zagar, a HS7, a Gypo Circus, és a Boney M legnagyobb slágereivel Sheyla Bonnick és a Star Jam Session is.