2024.03.29. - Auguszta

London Grammar helyett Clean Bandit

London Grammar helyett Clean Bandit
London Grammar helyett Clean BanditTöbb nyári koncertjét is lemondta a London Grammar, sajnos a szigetest is. A zenekar ügynöksége azonban rögtön ajánlott egy másik csapatot, így az A38 színpadán született hiátus azonnal betöltődik: a soundos siker után a Clean Bandit ezúttal egy “kibővített” zenekari formációban jön a Szigetre 2014-ben. Van egy rossz és egy jó hírünk. A rossz, hogy a London Grammar lemondta a szigetes koncertjét. Mi több, nem csak a szigetest, hanem több más koncertet is. “Nagyon sajnáljuk, hogy le kellett mondanunk a szigetes koncertünket” – írják levelükben.
“Az elmúlt másfél év sűrű koncertsorozata miatt az énekesnőnk, Hannah hangszalagjai kifáradtak, emiatt - az utolsó pillanatban – kénytelenek voltunk lemondani számos koncertünket” – adták meg a magyarázatot. “Nagyon sajnáljuk, ha kényelmetlenséget vagy csalódást okoztunk akár a szervezőknek, akár a rajongóinknak, de reméljük megértik és megbocsátják a döntésünket” – fejezik be a levelet.


Jó hír viszont, hogy a London Grammar ügynökségétől azonnal jött egy ajánlat, így már meg is van a megüresedett helyre a zenekar. A Clean Bandit a Balaton Soundon nagy sikert aratott, a Szigetre azonban egy “kibővített zenekari felállással “tér vissza, így a zenekar megkapó folkos-neoromantikus stílusa, a deep house világához közel álló, finom hangolású elektronikája és a klasszikus vonós, illetve fúvós hangszerek keltette varázslat egyedülálló fúziója pótolja majd a London Grammar hagyta űrt az A38 színpadán.