2024.04.19. - Emma

Sade megjelenteti élõ koncert CD/DVD-jét “Bring Me Home – Live 2011″ címmel

Sade megjelenteti élõ koncert CD/DVD-jét  “Bring Me Home – Live 2011″ címmel
A Baltimore Sun szerint “az év legjobb koncertjének” felvételét jelentette meg Sade CD/DVD és Blu-ray formátumban “Bring Me Home – Live 2011″ címmel május 21-én. Sade 2011-ben 10 év szünet után tért vissza a színpadra egy 104 állomásos, Budapestet is érintõ világkörüli koncertturnéval, mely “Soldier Of Love” (Sony Music/Epic Records) címû platinalemezes albumát népszerûsítette – a turné pedig a tavalyi évben a 10 legtöbb bevételt elérõ koncertsorozatok egyike lett Amerikában.
A Sophie Muller rendezésében készült koncertfelvétel megjelenik CD/DVD-n, és Sade 22 legnagyobb slágerét tartalmazza majd, melyeket élõben adott elõ lenyûgözõ színpadi díszletek között. A Pollstar “az év legkreatívabb színpadi produkciója”, valamint “2011 legfontosabb turnéja” díjra is jelölte Sade koncertsorozatát. A kiadványon láthatják a rajongók a kulisszák mögött készült felvételeket egy 20 perces dokumentumfilmben, mely szintén Sophie Muller nevéhez fûzõdik, míg Stuart Matthewman, a stáb egyik tagja a technikai részleteket mutatja be. A rajongók és a kritikusok egyaránt imádták a turné vibráló, szemet gyönyörködtetõ produkcióit, melynek látványvilága nélkülözhetetlenné teszi ezt a CD/DVD-t minden Sade-rajongó számára:

“For two hours, Sade led the near-capacity crowd through a show that was life-affirming.”
- The Washington Post

“Just like Adu’s singing style, the two-hour performance was a model of economy and grace.”
- The Boston Globe

“Sade immediately captivated – and for two hours she never let the audience out of her seductive grip.”
- Atlanta Journal Constitution

“If a decade is required to conceive and craft a concert as smart and stylish as Sade’s, so be it.”
- The Times-Picayune

“Very few bands have the luxury of popping their heads above ground after such a lengthy hiatus to find they’re still burning just as bright. Sade seem to be the exception.”
- The Vancouver Sun

“It was Sade Adu who ruled the day turning a stadium of 90,000 into an intimate little nightclub in broad daylight, bring the crowd to an absolute hush with ‘Is It A Crime.’”
- The Arizona Republic

A CD tracklistája:

1. Soldier of Love
2. Skin
3. Kiss of Life
4. Love is Found
5. In Another Time
6. Jezebel
7. All About Our Love
8. Paradise/Nothing Can Come Between Us
9. Morning Bird
10. The Moon and the Sky
11. No Ordinary Love
12. By Your Side
13. Cherish the Day

A DVD tracklistája:

1. Soldier Of Love
2. Your Love Is King
3. Skin
4. Kiss Of Life
5. Love Is Found
6. In Another Time
7. Smooth Operator
8. Jezebel
9. Bring Me Home
10. Is It A Crime
11. Love Is Stronger Than Pride
12. All About Our Love
13. Paradise
14. Nothing Can Come Between Us
15. Morning Bird
16. King Of Sorrow
17. The Sweetest Taboo
18. The Moon And The Sky
19. Pearls
20. No Ordinary Love
21. By Your Side
22. Cherish the Day

Karrierjének 28 éve alatt a Sade nemcsak az Egyesült Államokban és Nagy Britanniában, de világszerte is óriási sikerekre tett szert. Mióta debütáló albumuk 1984-ben “Diamond Life” címmel megjelent, az együttes mind a 6 stúdióalbuma a Billboard Top 200 Albumlistájának Top 10 helyezettje között szerepelt, és napjainkig több mint 55 millió albumot adtak el világszerte. Jelölték õket American Music Awardra és MTV Video Music Awardra is, de a legjobb albumnak járó Brit Award mellett 4 Grammy-díjat is kaptak: 1986 – legjobb új elõadó, 1994 – legjobb duó/csoportos R&B elõadás a “No Ordinary Love”-ért, 2002 – a legjobb pop vokál album a “Lovers Rock”-ért, majd 2010-ben újra a legjobb duó/csoportos elõadás, ezúttal a “Soldier Of Love” címû dalért.