2024.04.16. - Csongor

The Femme Fatale Tour

The Femme Fatale Tour
Egy rendkívüli élõ koncert, amely meghódította a világot: a Grammy-díjas popdíva életre keltett egy különleges mixet rajongói kedvenc slágereibõl, valamint “Femme Fatale” címû legutóbbi lemezének vadonatúj dalaiból – mindezt Torontóban, teltház elõtt, az idei “Femme Fatale Tour” keretein belül.A színpadon elképesztõ elõadással, õrjítõ tánckoreográfiával és lenyûgözõ jelmezekkel emelte Britney a “Femme Fatale”-élményt elképzelhetetlen magasságokba. Az élõ koncerten 20 dalról készült felvétel, így Britney rajongói a világ minden pontján átélhetik a “Femme Fatale”-érzést.
Britney Spears a poptörténelem egyik legünnepeltebb mûvésze. Kicsit több mint egy évtized alatt közel 70 millió lemezt adott el világszerte, ezzel pedig a SoundScan adatai szerint õ minden idõk 4. legtöbb lemezt eladó énekesnõje Amerikában. Ám semmi – amit a Grammy-díjas énekesnõ valaha csinált – sem tudta igazán felkészíteni a rajongókat arra a sokszínû, innovatív és szexi elõadásra, amit Britney-nek köszönhetõen a “Femme Fatale” címû, sorrendben a 7. stúdióalbumán vagy az azt követõ “Femme Fatale Tour” DVD-jén láthatunk és hallhatunk.
Az albumon – mely az USA-ban már elérte a platina státuszt – olyan slágerek kaptak helyet, mint a “Till The World Ends”, az “I Wanna Go” a “Criminal” vagy a “Hold It Against Me”. Utóbbi nóta a Billboard Hot 100-as listájának élén debütált, ezzel pedig Britney egyike lett annak a mindössze néhány elõadónak, aki 1-nél több dalával debütált a Billboard listájának 1. pozíciójában.

A zajos sikerû és vadítóan energikus “Femme Fatale Tour”-ról – mely Észak-Amerikából idén nyáron indult világszerte hódító útjára – a Rolling Stone magazin a következõket írta: “Eddigi legmutatósabb, legdinamikusabb és legszórakoztatóbb produkciója.” Többek között a következõ elismeréseket tudhatja magáénak Britney és “Femme Fatale” címû korongja: 2011-es Billboard Music Awardot nyert “Favorite Hot 100 No.1 Song” kategóriában a “Hold It Against Me” címû dal, “Favorite Billboard 200 No 1. Album” kategóriában a “Femme Fatale” címû korong, a legjobb videó kategóriában az “I Wanna Go” címû sláger klipje, míg a legjobb turné kategóriában a “Femme Fatale Tour”.

A “Britney Spears Live: The Femme Fatale Tour” teljes tracklistája:
1. HOLD IT AGAINST ME
2. UP N’ DOWN
3. 3
4. PIECE OF ME
5. BIG FAT BASS
6. HOW I ROLL
7. LACE AND LEATHER
8. IF U SEEK AMY
9. GIMME MORE
10. (DROP DEAD) BEAUTIFUL
11. DON’T LET ME BE THE LAST TO KNOW
12. BOYS
13. …BABY ONE MORE TIME
14. S&M
15. TROUBLE
16. I’M A SLAVE 4 U
17. I WANNA GO
18. WOMANIZER
19. TOXIC
20. TILL THE WORLD ENDS