2024.04.20. - Tivadar

Moby - Destroyed (CD)

Moby - Destroyed (CD)
Moby az utóbbi évek egyik legellentmondásosabb figurája.

Mindenki tudja róla, hogy ösztönös zseni, emellett számos jó (és rossz) albuma van, akkor rukkol elõ a legnagyobb meglepetéssel, amikor már senki nem számít rá és akkor képes csalódást okozni, amikor egyáltalán nem várnánk. Kíváncsiak vagyunk, hogy új albuma melyik besorolás alá esik majd. A Destroyed címû nagylemez pontosan két évvel elõzõ albuma (Wait For Me) és tízzel minden idõk egyik legsikeresebb elektronikus zenei megjelenése (Play) után látott napvilágot 2011-ben.
Az alkotás a világ körül turnézó mûvész életstílusát, örömeit és szenvedéseit hivatott bemutatni tizenöt új felvételen keresztül. Sõt hogy még hitelesebb képet kapjunk a témáról, Moby egy 128 oldalas fotóalbumot is mellékel majd a kiadványhoz, melyben a mûvész repülõtereken, hotelszobákban készített fényképei lesznek majd láthatóak.

„Az volt a célom , hogy a fotók segítségével a normálisat furcsaként, a furcsát pedig normálisként ábrázoljam" - meséli az amerikai zenész.

Az album borítója és címe is Moby keze munkáját dícséri, hiszen a fényképet a New York-i LaGuardia repülõtéren készítette.

Az eredeti szöveg: „Unattended luggage will be destroyed”. Tehát a gazdátlan poggyászokat megsemmisítjük” Milyen aranyos.

Tartalom:

01. The Broken Places
02. Be The One
03. Sevastopol
04. The Low Hum
05. Rockets
06. The Day
07. Lie Down In Darkness
08. Victoria Lucas
09. After
10. Blue Moon
11. The Right Thing
12. Stella Maris
13. The Violent Bear It Away
14. Lacrimae
15. When You Are Old