2024.04.16. - Csongor

Adam Lambert: Glam Nation Live

Adam Lambert: Glam Nation Live
Az indianapolisi Clowes Hallban tavaly augusztus 31-én rögzített koncertvideó rendezõje Doug Spangenberg volt, és 12 dalt valamint egy bónusz ráadást tartalmaz, köztük Adam legnagyobb slágereivel, a Grammy-díjra jelölt "Whataya Want From Me"-vel és az "If I Had You"-val, valamint a rajongók által leginkább kedvelt számokkal, mint a "Ring Of Fire". Lambert, akit Grammy-díjra jelöltek a "Legjobb Férfi Pop Énekes Elõadás" kategóriában, több részletet is be fog mutatni a "Glam Nation Live" CD+DVD-rõl február 11-étõl a YouTube-on található VEVO csatornáján.
A rajongók elõrendelhetik a "Glam Nation Live"-ot, valamint egy exkluzív, turnétérképpel és turnépólóval kiegészített "Glam Nation Tour Pack"-et Adam hivatalos oldalán, az AdamOfficial.com-on. A rajongók szintén meglátogathatják a vadiúj Glam Nation szekcióját a hivatalos oldalnak a http://www.AdamOfficial.com/GlamNation címen, ahol további izgalmas tartalmakat láthatnak és mélyebb betekintést kaphatnak 2010 egyik legkeresettebb turnéjáról.

Lambert debütáló albuma, a "For Your Entertainment" több mint 1 millió példányban kelt el világszerte, amióta #3 pozícióban debüált az amerikai Billboard Top 200 listán 2009 novemberében. Õ a valaha volt legelsõ American Idol, aki rögtön turnézni ment debütáló albumának anyagával az Idol szereplését követõ évben. Lambert slágere, a "Whataya Want From Me", melyet P!nk és Max Martin írt, az elsõ kislemeze volt, mely #1 lett a Billboard Hot Single Sales és Hot Dance Single Sales listáin.

A "Wahataya Want From Me" hatalmas sikereket ért el számos amerikai slágerlistán, köztük a Billboard Hot 100-on, a Pop Songs, az Adult Top 40, az Adult Contemporary, a Hot Digital Songs és a Hot Dance Club Play listán. Ez lett Adam elsõ nemzetközi slágere is, Top10-es airplay pozíciót elérve Ausztráliában, Svédországban, Dél-Afrikában, Új Zélandon, Dániában, Csehországban, Lengyelországban, Argentínában, Finnországban és Magyarországon is, illetve #1 pozíciót ért el Kanadában, Németországban és Szingapúrban. Adam legutóbbi slágere, az "If I Had You" szintén Top10-ben szerepelt a rádiós listán Ausztráliában, Új Zélandon, ong kongban, Malajziában, Finnországban, Dél-Afrikában és Kanadában, illetve #1 pozíciót ért el a világon elsõként, 2 héten keresztül is Magyarországon.

Lambert produkciói az American Idol 8. évadjában már legendának számítanak, a televízióban vetített élõ közremûködései a Queen és a KISS zenekarokkal szezonjának legemlékezetesebb pillanatai voltak, és kárpázatos elõadásait a "Mad World", a "The Tracks Of My Tears", a "Ring Of Fire" és a "Whole Lotta Love" címû dalokkal máig az Idol történelem legmegkapóbb pillanatainak tekintik.

Dallista (CD és DVD is):

01. Voodoo
02. Down The Rabbit Hole
03. Ring Of Fire
04. Fever
05. Sleepwalker
06. Whataya Want From Me
07. Soaked
08. Aftermath
09. Sure Fire Winners
10. Strut
11. Music Again
12. If I Had You
ENCORE
13. 20th Century Boy