2024.04.25. - Márk

Balássy Betty & Varga Feri: Ajándék

Balássy Betty & Varga Feri: Ajándék
Az év férfihangja, Varga Feri és a többszörös jazzgyõztes Balássy Betty egyedülálló karácsonyi albummal jelentkezik!

A közönség 2006 óta ismerheti és hallgathatja a Balássy Betty és Varga Feri magas színvonalú könnyûzenei produkcióit élõ koncerteken és a médiában - töretlen sikerrel! Varga Feri a 2006. év férfihangja címet nyerte el a Megasztárban nyújtott kimagasló teljesítményével. Balássy Betty több nemzetközi és hazai énekverseny nyertese és számos tehetségkutató verseny szakmai munkájának résztvevõje.
Eddigi munkáik bizonyítják, hogy õk az ország egyik legnépszerûbb elõadómûvész párja. Eddig megjelent kiadványaik: 2007-ben az "Ébredni valakiért", 2009-ben pedig két lemezt is kiadott a mûvészházaspár. Az egyik egy popzenei album "Jókor, jó helyen" címmel, a másik lemez pedig a "Jazz kettesben" címmel jelent meg. A sikereik egyik csúcspontja volt, hogy az "Egy bolond százat csinál" címû országos erejû sláger Fonogram-díjat kapott.

Balássy Betty és Varga Feri legújabb albumán gyönyörû karácsonyi dalok hallhatóak, melyek között találunk feldolgozásokat és már jól ismert saját szerzeményeket is, ünnepi hangszerelésben.

Dallista

1. Ünnep
2. Esik a hó
3. Téli mese
4. Maradj
5. Leszek-e én?
6. Kis ház
7. Noel nouvelet...
8. Itt a december
9. Mennybõl az angyal
10. Ébredni valakiért
11. Deck the hall
12. Silent Night
13. Winter Wonderland
14. Bonus track: Itt a december (klip)