2024.03.29. - Auguszta

Irie Rocktrio - Kickout (CD)

Irie Rocktrio - Kickout (CD)
Az Irie Rocktrio 2010 januárjában vágott bele az elsõ nagylemez dalainak rögzítésébe, melyeket Havas Miklós és Szekér Ádám szerezte. A stúdiómunkára 2010 februárjában került sor, Scheer "Max" Viktor irányításával a budapesti Pannonia Stúdióban.

Külön érdekesség, hogy az album dalait úgy vették fel, mint a hõskorban: valamennyit élõben, egyszerre játszották fel a srácok, egyetlen nagy térben, hogy a zenekar koncertjeinek elementáris ereje és energiája a lemezre is rákerüljön.
Az album produceri munkálatait, keverését és masteringjét egy igazi híresség, a Grammy-díjas Tom Weir végezte el a Los Angeles-i Studio City Soundban.

Õ korábban olyan világsztárokkal dolgozott együtt, mint a No Doubt, a Limp Bizkit, Shaggy, Chris Cornell, Eric Clapton vagy Keith Richards. „Óriási dolognak tartjuk, hogy bevállalt minket. Nagyon szereti a zenénket, a szívügyének tekinti a közös munkát, és ugyanabban az elbánásban részesít bennünket is, mint egy szuperprodukciót. Hatalmas megtiszteltetés a számunkra, hogy vele dolgozhatunk.”

Az Irie Rocktrio hamarosan debütál elsõ videóklipjével, amit a R'N'R Princess címû dalhoz készített egy tehetséges fiatal rendezõ, Kiss Rudolf Péter. A klipet kisiskolásokkal forgatták le, és egy iskolai farsangi ünnepségen játszódik, amit egy tíz év körüli Juliette Lewis hasonmás õrült rockkoncertté változtat át. Az Irie Rocktrio - Kick Out címû elsõ nagylemeze megjelent a CLS Music gondozásában.

Tartalom:

01. Loaded
02. Man on the Moon
03. Wasted
04. Kick Out
05. R’N’R Princess
06. Dance With the Damned
07. Lili
08. Magic Code
09. Chili Bone
10. Motorcycle Baby