2024.04.19. - Emma

Underworld - Barking (CD)

Underworld - Barking (CD)
Nem kellett hiába várniuk az Underwold rajongóinak, bár az utolsó albumuk, a Hundred Days Off 5 évvel ezelõtt jelent meg, végre itt a Barking! Karl Hyde és Rick Smith a ’80-as évek közepe óta alkotja az Underworld csapatát, és a Barking immár a hatodik stúdióalbumuk, amely kiváló példája egy ismét sikeresen újjáéledõ legendának.

Az új lemezen közremûködõ zenészek listája, a teljesség igénye nélkül: High Contrast, Dubfire, Appleblim és Al Tourettes, valamint a régóta közremûködõ Darren Price.
Noha mind a kilenc tracket ugyanabban a stúdióban rögzítették, a segítségeknek köszönhetõen mindegyik külön világot képvisel.

A mélytengeri hullámzó pulzálásoktól a suttogásszerû vokálokig, az elektronikus hangzással könnyeden körbetekert dalok, a tudatos szövegek, amelyek kitörölhetetlen képet hagynak hátra, vagy a dallam és ritmus tökéletes elegye, olyan összképet adnak, amelyre nincs is igazán kifejezõ szó. Illetve mégis: Underworld. A lemez 3 verzióban kapható a zenewebshop.hu oldalon. Standard CD / Deluxe CD/DVD / Special Limited Edition Box Set 2CD + DVD.

Tartalom:

01. Bird 1
02. Always Loved A Film
03. Scribble
04. Hamburg Hotel
05. Grace
06. Between Stars
07. Diamond Jigsaw
08. Moon In Water
09. Louisiana