2024.03.28. - Gedeon, Johanna

Galambok gyõzték le az oroszlánokat

A Kings of Leon amerikai popegyüttes kitartott, ameddig tudott, de mikor a fejük feletti traverzekrõl már harmadszor pottyantottak Jared Followill basszusgitáros fejére a galambok, bedobták a törülközõt a St. Louis-i koncerten.
"Az elsõ két szám alatt többször eltalálták Jaredet. Amikor a harmadik dal közben egy potyadék az arcára, majd néhány a szája mellé esett, nem bírták tovább" - fogalmazott Any Mendelsohn, a nashville-i banda szóvivõje a félbehagyott koncertrõl kiadott közleményben.

"Ez nemcsak gusztustalan, de betegséget is okozhat. Tényleg megpróbáltak helytállni" - jegyezte meg a szóvivõ.

A három Followill fivérbõl, és unokatestvérükbõl alakult Grammy-díjas banda dobosa a Twitteren is elnézést kért a rajongóiktól. "Annyira sajnáljuk, St. Louis. Meg kellett mentenünk Jared száját a galambok ürülékétõl, és túl egészségtelenné vált a folytatás. Ne hibáztassátok Jaredet. Mindenkitõl elnézést kérünk, aki annyit utazott értünk" - írta Nathan Followill.

Az Only By The Night címû albumát népszerûsítõ koncertkörúton tartózkodó együttes hétfõn Clevelandben lép fel, majd Kanadában és Nagy-Britanniában koncertezik tovább.