2024.03.28. - Gedeon, Johanna

Rony: Engedj közelebb

Rony: Engedj közelebb
Napjainkban egy ifjú elõadó számára szinte az egyetlen bemutatkozási lehetõség a különbözõ tehetségkutató versenyeken való részvétel.

Azonban léteznek üdítõ kivételek, akik pusztán a nyilvánvaló tehetségük révén is képesek felhívni a kiadók figyelmét. Rony bemutatkozó albumával (Álmok és vágyak) üstökösként robbant be a hazai könnyûzenei életbe. A fiatal énekesnõ egy kis Zala megyei faluban, a kevesebb, mint pár száz lélekszámú Sárhidán született és már hat évesen fellépett a világot jelentõ deszkákon.
Az „Álmok és vágyak” kiválóan szerepelt, közel 12 000 példányban fogyott el, ami a mai lemezeladásokat tekintve fantasztikusan jó eredménynek számít. A közönség hamar a szívébe zárta Rony-t, aki azzal hálálta meg a rajongók szeretetét, hogy minden bulit, fellépést elvállalt, így az elmúlt években többször is körbejárta az országot.

Persze közben a második lemez munkálatai is elkezdõdtek és ennek kézzelfogható gyümölcse „Engedj közelebb” címmel május 28-án kerül a boltok polcaira. „Gyõztes recepten ne változtass” tartja a mondás, így Rony második lemezén is elsõsorban nagy magyar slágerek feldolgozásai hallhatóak, két saját, vadonatúj dallal kiegészítve.

A korongon hallható feldolgozások nem szolgai módon követik az eredeti változatokat, hanem új hangszerelésben, tempós, szórakoztató, táncolható formában kerültek rögzítésre. Tehát a Rony rajongók megnyugodhatnak, akárcsak a bemutatkozó album, az „Engedj közelebb” is tele van jobbnál jobb slágerekkel, egy fantasztikus hanggal rendelkezõ énekesnõ tolmácsolásában.

Tracklista:

1. Valahol egy lány
2. Latin szerenád
3. Zorba
4. Könnyû álmot
5. Engedj közelebb
6. Hûtlen
7. Hosszú az a nap
8. Ne játssz velem
9. Ha szombat este táncol
10. Adj helyet magad mellett
11. Szállj velem
12. Országút