2024.03.29. - Auguszta

A Bon-Bon belépett a milliomosok sorába

A Bon-Bon belépett a milliomosok sorába
15 év szorgalmas gyûjtögetése emelte 2010-ben Szolnoki Pétert és Török Tomit a milliomosok sorába, hiszen két zenekari turnébusz „elfogyasztásával”, és több ezer fellépéssel a hátuk mögött átlépték az egymillió km-rt.

A gyûjtögetés egy laza telefonbeszélgetéssel indult még 1993-ban, amikor is Török Tomi felhívta az akkor több produkcióban is vokalistaként tevékenykedõ Szolnoki Pétert, hogy nincs-e kedve közös muzsikáláshoz. A Bon-Bon 15 éve fennálló töretlen sikerébõl következtetni lehet Péter válaszára.
A fiúk azóta is folyamatosan úton vannak, koncerteznek, zenélnek, dalokat írnak és talán ezért is lett a 15 éves jubileumi lemezük címe Mindig úton. Ez az album teljesen új szerzeményeket tartalmaz. Elsõ daluk a Legyen ez a mi napunk azonnal a rádiós listák élén debütált. A következõ, Búj hozzám címû dalhoz pedig, a napokban forgat egy újabb klipet a Bon-Bon.

A jubiláló zenekar 2010. õszre hatalmas koncertmûsorral készülnek a közönségnek. Az elmúlt 15 év legnagyobb slágerei, számos közremûködõ zenész barátjuk elõadásában lesz hallható és látható szeptember 4-én Budapesten. Az ingyenes nagykoncertre többek között olyan mûvészek fogadták el a meghívást, mint Zséda, Auth Csilla vagy Ganxta Zolee és a Kartel.

A zenekarral kapcsolatos történésekrõl, eseményekrõl a hamarosan megújuló honlapon olvashatnak a lelkes rajongók.