2024.04.25. - Márk

Légúttisztítás és dehidratáció a VOLTon

Van, aki csak egy bizonyos típusú limuzinban hajlandó utazni a bécsi reptértõl Sopronig, hozzá rendõri felvezetéssel, más beéri négy üveg ásványvízzel. A június 30-án startoló VOLT sztárjai már készülnek Sopronba.
Légúttisztító teát és dehidratációt megelõzõ italt is kért a VOLT Fesztivál egyik világsztárja és egy tv-készüléket a backstage-be, hogy a fellépés elõtt és után szurkolhasson a VB-n szereplõ kedvenc csapatának. Nyilván nem tudja, hogy a VOLT több helyszínén is óriáskivetítõkön követheti az aznapi fordulókat. Mások a nyomtatott sajtóban bíznak: egy példány aznapi Le Figaro vagy Le Monde szerepel a kívánságlistájukon. A VOLT szombati sztárcsapata bérelt repülõvel érkezik egy lengyelországi fesztiválról, hogy idõben színpadra léphessen a Lõvér kempingben. A VOLT egyik legnagyobb világsztárja – ahogy mindig – most is kizárólag S-osztályú Mercedesekkel hajlandó Bécsbõl Sopronba utazni, rendõrmotorosok gyûrûjében. A koncert után pedig nagyteljesítményû hifi-rendszert kértek maguknak a backstage-be, hadd dübörögjenek tovább a basszusok! És ha már lúd, legyen kövér: az afterpartihoz berendeltek 12 üveg Veuve Cliquot pezsgõt is, mely nedû arról is híres, hogy annak idején Sándor cár kedvenc itala volt, de Pamela Anderson sem veti meg.

A másik véglet az ausztrál beatboxer, a világ leghíresebb utcazenésze, aki szerényen mindössze négy üveg ásványvizet, egy gyümölcstálat és némi vegetárius szendvicset rendelt.

Persze vannak, akiket sem a luxus, és sem az aszkétizmus vezérel, csupán az immunrendszer reakciói, tudniillik van olyan zenekar, melynek minden tagja allergiás valamire, fõként a halakra, ezért speciális étrenden élnek. Más zenekar pedig kivált ananászt és halat enne Sopronban. Már készülnek is Sopron legmenõbb éttermei!

Tûzijáték két alkalommal is kíséri az idei VOLTos sztárok koncertjét, mindkét alkalommal a csúcsponton, meglepetésként.