2024.03.29. - Auguszta

Falusi Mariann a színpadról üzent Zalatnay Cininek!

A Star Jam Session elérkezett a 120. koncertjéhez, amit egy hatalmas bulival ünnepeltek! A Jam Pub egy estére „swinger klubbá” változott. A Swing zene hazai nagyágyúit hívták meg az eseményre, ott volt Falusi Mariann, Völgyi Zsuzsi, Erdõhegyi Brigi és a swingzene hazai királya, Lakatos Krisztián is. Betegség miatt Zalatnay Cini nem tudott eljönni a bulira, így Falusi Mariann a színpadról kívánt neki jobbulást!
A Star Jam Session Bársony Bálint, Némó és Gitano vezetésével, a 120. alkalommal lépett színpadra a közönség legnagyobb örömére. Ez a buli egyben egy idõleges búcsú is volt, hiszen a zenekar a jól megérdemelt nyári pihenésére indul a Jam Pubban, de szeptemberben újult erõvel, felfrissülve újra koncerteznek majd.

Erre a különleges alkalomra különleges zenével is készültek a szervezõk. A hazai swingélet nagyágyúit vetették be, egy közös, improvizálásokkal teli koncertre. Falusi Mariann, Erdõhegyi Brigi, Völgyi Zsuzsi és Lakatos Krisztián énektudásukkal elkápráztatták a közönséget és szinte mindenki táncra perdült a pergõs dallamoktól.

Lakatos Krisztián annyira inspirálta a zene, hogy a közönség soraiban ülõ lányoknak rögvest udvarolni kezdett, de számára Völgyi Zsuzsi volt a No1. Egész este bókjaival árasztotta el a kacér énekesnõt, aki kedvesen fogadta Krisztián kedveskedését, amelybe az énekes édesapja is beszállt.

A koncertre eljött a fantasztikus hangú énekes, Szecsõdi Karcsi is, aki ugyan nem jártas a swingben, ezért nem akart a színpadon dalra fakadni, de barátai évadzáró koncertjét semmi pénzért nem hagyta volna ki. Régi Megasztáros társával, Lakatos Krisztiánnal végigmulatták az egész estét!

A Star Jam Session tagjai egyik nagy példaképûket, Zalatnay Cinit is elhívták a koncertre, de õ sajnos rettenetes fogfájása miatt nem tudott eljönni. Falusi Mariann meghallva ezt, felpattant a színpadra, ahol rögvest együttérzését nyilvánította, majd Cini egyik leghíresebb számát a „Nem vagyok én apáca” -t énekelte el a színpadon!

Ismét fergeteges volt a hangulat és a zenekar tagjai mindenki biztosítanak arról, hogy a megszokott színvonal és koncertélmény szeptemberben újult erõvel folytatódik majd!