2024.03.29. - Auguszta

Sharam Ft. Kid Cudi - She Came Along

Sharam Ft. Kid Cudi - She Came Along
A Sharam nem egy felvett vagy mûvésznév. Sharam Tayebi 1969. május 12-én valóban ezen a néven látott napvilágot. Az iráni-amerikai progresszív house DJ-t legtöbben a Grammy-nyertes Deep Dish nevû duóból ismerik. Ám amikor másik fele, Ali „Dubfire” Shirazinia nélkül alkot vagy lép fel, pusztán Sharamként aposztrofálja magát.

Ez pedig az eredeti perzsa szerint annyit tesz: szerénység. A zenésznek pedig van is mire szerénynek lennie, hiszen a DJ Magazine 2009-es listáján Sharam bekerült a világ legjobb 100 DJ-je közé.
Nagyon viccesen alakult meg annak idején a Deep Dish. Még 1991-ben, Washingtonban történt, hogy véletlenül mindkettõjüket ugyanakkorra kérték fel zenélni. A félreértést úgy oldották meg, hogy hamarosan megalapították a Deep Dish Recordsot, majd 1995-ben kiadtak egy progresszív house-válogatást Penetrate Deeper címmel. Azóta rengeteg mix CD-t megjelentettek, de a nagy áttörést elsõ saját dalokkal ellátott albumuk, a Junk Science hozta meg számukra.

Sharam elsõ szólóalbumát 2009 tavaszán jelentette meg, mely rövidesen nálunk is megjelenik digitális formában. A Get Wildon olyan nagyágyúk közremûködnek, mint Kid Cudi, Tommy Lee, Chuck D, Diddy vagy Daniel Bedingfield. Az albumon Sharam újraértelmezte a PATT-et is Diddyvel. Az egyik legkarakteresebb track a She Came Along, amelyben fel-felcsendül Patsy Cline egykori legendás country-dala, a Strange – Kid Cudi vokáljával kísérve. A Clint Eastwood-féle spagetti-westernek stílusában készült klipet pedig a turné során mindig nagy sikerrel vetítik.

Tartalom:

01. She Came Along (UK Edit) 3:14
02. She Came Along (UK Extended Mix) 5:43
03. She Came Along (Vandalism Remix) 6:35
04. She Came Along (Ali Payami Funked Up Remix) 6:54
05. She Came Along (Ali Payami Remix) 6:39
06. She Came Along (Sharam's Ecstasy Of Ibiza Remix) 9:27
07. She Came Along (Donea'o Remix) 5:51
08. She Came Along (Doorly Remix) 4:53
09. She Came Along (Re-Up Extended Remix) 8:16
10. She Came Along (Re-Up Edit) 3:22

http://clsmusic.ning.com/