2024.04.24. - György

Badura - The Game

Badura - The Game
Ahogy annak idején Rubik Ernõ a kockával, Badura is egy amolyan abbahagyhatatlan és mindig szórakoztató játékot talált ki.

A minõséget maga a német producer és DJ garantálja, megspékelve kedvenc vokalistájával, Laya Greennel, aki azokat is játékra csalogatja, akik nem igazán az ilyen zenében élik ki játékos kedvüket. Laya már Badura elõzõ projektjeiben is részt vett, õ énekelt ugyanis a 2007-es Keep On és az ezt követõ Hold On, valamint a 2008-ban bemutatott What you feel címû dalokban is. A csapat tehát összeállt.
Hogy mégis mi ez? Baduránál egyetlen egy szabály van. Soha ne hagyd abba a táncot! Game címû trackjére ugyanis könnyen a parketten találja magát az ember, hogy aztán annál nehezebb legyen abbahagyni a mozgást. A játékot csipetnyi elektro hangzással fejlesztette tovább Sven Gosch, a spanyol szerzõpáros John Jacobsen, kung foo & Anzwer pedig törzsi dallamokkal remixelték az eredetit.

Badura – The Game címû dalát a népszerû My Sweet Night ww.mysweetnight.hu party sorozat választotta himnuszául, így a klubközönségnek, már igencsak ismerõs lehet a dal.