2024.03.28. - Gedeon, Johanna

VOLT fesztivál: Omega, Edda és Tankcsapda is lesz

Az Omega, az Edda, a Tankcsapda, valamint a Kispál és a Borz és a Kiscsillag is szerepel a magyar fellépõk között az idei VOLT fesztiválon, amelyet június 30. és július 3. között rendeznek meg Sopronban.
A nyitónapon ad koncertet a 48 évvel ezelõtt alakult Omega és a 30. születésnapját idén ünneplõ Edda, valamint a tavaly 20 éves Tankcsapda is. Ugyancsak a nyitónap vendége lesz a Deák Bill Blues Band, a Lord és a Magna Cum Laude is.

A többi napon fellép a Moby Dick, Hobo, az Ossian, a Beatrice, a Kowalsky meg a Vega, a Depresszió, a Road, a Subscribe, a Watch My Dying, az Isten Háta Mögött, a Blind Myself, az Idoru, a Fish!, a Turbo és újra színpadra lép a Sex Action.

A 150 zenekart és dj-t felvonultató 18. VOLT Fesztivál vendége lesz a már korábban bejelentett produkciók - a Quimby, Ákos, a 30Y, a Csík Zenekar, a Bëlga és az Irie Maffia - mellett a Pannonia Allstars Ska Orchestra, a Copy Con, a Vad Fruttik, a Brains, az Erik Sumo Band, a Péterfy Bori & Love Band, a Neo, a Zagar, a Barabás Lõrinc Eklektric is. Lovasi András ezúttal a Kispál és a Borzzal és a Kiscsillaggal is fellép Sopronban.

Az idei VOLT már korábban bejelentett külföldi sztárfellépõi közé tartozik a Prodigy, Billy Idol és a Massive Attack.