2024.04.20. - Tivadar

George Michael: Live In London

George Michael: Live In London
George Michael megjelentette különleges Live In London címû, 23 dalból álló teljes koncert anyagát dupla DVD-n és nagy felbontású Bluray lemezen, melyen 3 és fél órányi koncertanyag és 45 percnyi extra (behind the scenes) kap majd helyet.

Ez George Michael karrierjének legelsõ koncertfilmje (és valószínûleg az utolsó is). Az anyagot "Az Utolsó Kettõ" koncert alkalmával rögzítették, a londoni Earls Court arénában 2008. augusztus 24-én és 25-én, mely a diadalmas "25 Live" turnénak az utolsó állomása volt, és itt láthatták a rajongók õt utoljára élõben ilyen nagyszabású koncert keretében.
A "Live In London" George Michael karrierjének már-már történelmi jelentõségû dalait mutatja be, mint a "Careless Whisper", a "Freedom", a "Faith", az "Everything She Wants" és az "Amazing". Megtalálható lesz rajta egy speciális bónusz dokumentumfilm is "I'd Know Him A Mile Off!" címmel, mellyel betekintést nyerhetünk a teltházas show színfala mögött zajló varázslatába, és még magát az énekest is végigkövethetjük a színpadra lépése elõtti és utáni pillanatokban.

Amikor George Michael elõször bejelentette a "25 Live" turnét a jegyeket percek alatt elkapkodták. 15 év után elsõ, azonban karrierjének utolsó világkörüli koncertturnéja 2006-ban indult és 2 éven át tartott. A kritikusok által is istenített turné során több mint 2 millió ember láthatta George Michaelt a színpadon világszerte a 49 arénában megrendezett show és a 30 stadionban megrendezett koncert alkalmával. 2008 nyarán ellátogatott Észak-Amerikába is, melyre 20 év óta nem volt példa. Csak Londonban összesen 350.000 ember nézte õt meg az Earls Courtban, a Wembley Arénában, a The Roundhouseban és a vadonatúj Wembley Stadionban, ahol történelmet írt azáltal, hogy õ volt az elsõ mûvész, aki felléphetett a monumentális koncerthelyszínen 2007 júniusában.

DISC ONE

1. Waiting (Reprise)
2. Fastlove
3. I'm Your Man
4. Flawless (Go To The City)
5. Father Figure
6. You Have Been Loved
7. An Easier Affair
8. Everything She Wants
9. One More Try
10. A Different Corner
11. Too Funky
12. Shoot The Dog
13. John and Elvis Are Dead
14. Faith
15. Spinning The Wheel
16. Feeling Good
17. Roxanne
18. My Mother Had a Brother
19. Amazing
20. Fantasy
21. Outside
22. Careless Whisper
23. Freedom '90

DISC TWO

- "I'd Know Him a Mile Off!" Documentary

- Bonus Tracks:
1. Precious Box
2. Jesus To A Child
3. First Time Ever