2024.04.19. - Emma

Hien - Játék az egész

Hien - Játék az egész
A tévés tehetségkutató sorozat negyedik szériájának vietnámi származású, igen ígéretes tehetsége Hien, Játék az egész címmel jelentette meg bemutatkozó lemezét a Tom-Tom Records gondozásában. Az album 12 teljesen új dalt tartalmaz, mind a hazai könnyûzenei élet kiválóságainak kifejezetten Hien stílusára és egyéniségére írt szerzemények.

Hien ezen az albumon dolgozott többek között a United zongoristájával, Romhányi Áronnal, aki a nagysikerrel debütáló Túl szép címû kislemez szerzõje is, Mester Tamással, aki már a tévés versenyt kõvetõen stúdiómunkába kezdett Hiennel, hogy felvegyék az album címadó dalát, Játék az egész címût.
Hien szintén a Megasztár alatt barátkozott össze Nagy Laci ’Gitano’ énekes, gitáros zeneszerzõvel, akivel két dalt is megírtak közösen a lemezre. A szerzõk, közremûködõk között találhatjuk még a lemez producerét, a Korál együttesbõl ismert Dorozsmai Pétert, vagy Szakos Krisztiánt (Ákos, Kozma Orsi) és Józsa Alexet.

Stílusát tekintve igazi dögös, lendületes és vidám lemez lett, amelyen egyaránt szerepelnek diszkósabb és lassabb lüktetésû R’n’B és pop szerzemények is, egy meglepetés duett és két bonusz feldolgozás a csodálatos hangú fiatal énekesnõ elõadásában. Garantáltan kellemes pillanatokat szerezhet a hallgatónak a Tom-Tom Stúdióban készült korong, akár magányos érzelgõs hangulatban van, vagy akár igazi bulis táncolós hangulatban.

Az album borítója számos különleges fotót is tartalmaz az énekesnõrõl, amit Nánási Pál fotós készített, illetve Borzi Vivien Hienrõl víz alatt készült képei.

Tracklista

1. Túl szép /Romhányi Áron-Szabó Ági/
2. A szíved elrejtem /Romhányi Áron-Dorozsmai Péter/
3. Játék az egész /Mester Tamás-Mester Tamás/
4. Ne fordulj vissza /Józsa Alex-Dorozsmai Péter/
5. Nem leszek ma egyedül /Romhányi Áron-Dorozsmai Péter/
6. Árnyék és a fény Dorozsmai Péter-Dorozsmai Péter/
7. Valami történt /Romhányi Áron-Szabó Ági/
8. Fogd a kezem /Szakos Krisztián-Szakos Krisztián/
9. Légy te a kérdés /Romhányi Áron – Szûts Rita/
10. Tudom jól- feat. SP /Romhányi Áron–Éder Krisztián/
11. Ugye hívsz /Nagy Laci-Szabó Ági/
12. Érted sír a felhõ /Nagy Laci-Szûts Rita/
13. Valami történt zongora verzió /Romhányi Áron-Szabó Ági/
14. Túl szép - Yosh remix /Romhányi Áron-Szabó Ági/