2024.04.25. - Márk

Jackson halálát az orvosa okozta!

A rendõrség összeállította Michael Jackson utolsó tizenkét órájának történéseit, és a nyomok alapján az orvosa, Conrad Murray a fõgyanúsított.
A rendõrségi nyomozás borzalmas titkokra derített fényt Michael Jackson halálával kapcsolatban. A tények azt támasztják alá, hogy a kezelõorvosa, Dr. Conrad Murray felelõs a tragédiáért. A doktor egy droghatású gyógyszert, Propofolt adott Jackónak intravénásan, aztán magára hagyta, és lefeküdt aludni.

Amíg Murray álmodozott, addig Jackson belehalt a fájdalomcsillapító koktélba. Amikor a gyilkos gyógyító felfedezte Michaelt, elkezdte a szívmasszást, pedig már tudta, hogy nincs esélye. Ezért saját védelmében berángatta a szobába Jackson fiát, Prince Michaelt, hogy legyen egy tanúja a családból, aki igazolja, mindent megtett. A tizenkét éves gyerek állítólag felfogta, mi történik, és a nyomozóknak azt mondta Conrad harcolt az apja életéért.

A mentõsök szerint Michael már két órája halott volt, amikor kiérkeztek a házhoz, ezért Murray nem is engedte, hogy átvegyék tõle az újjáélesztést, mert így még nagyobb hõsnek tûnt. Késõbb pedig eltûntette a tett színhelyérõl a terhelõ bizonyítékokat.

A rendõrség ennek ellenére õt tekinti a fõgyanúsítottnak, az ügyészség pedig hamarosan vádat emel ellene. A Jackson-klán természetesen azt akarja, hogy Murray megfizessen a tettéért, és szerintük a börtön nem elég büntetés neki.