2024.03.29. - Auguszta

2006 június: megjelent a Reflected zenekar In the Line címû debütáló albuma!

2006 június 16-án jelent meg a CD. Két szerzõi kiadásban kiadott EP-t követõen ez az elsõ nagylemeze a 2003-ban alakult, salgótarjáni és budapesti tagokból álló zenekarnak.
A Reflected egy nagyon tehetséges, lelkes és fiatal kaliforniai skate punk-rock, punk-pop zenét játszó csapat. Az In the Line ugyan még csak az elsõ albumuk, de már külföldrõl is igen nagy az érdeklõdés iránta, így a külföldi terjesztés biztosan létrejön, de a külföldi megjelenése is kilátásba van helyezve. Green Day, Offspring, NoFX, és hasonló punk-rock, skate punk rajongóknak nagyon ajánlott!

Az album megjelenésének napján, tehát június 16-án, a budapesti Tûzraktér klubban –több más zenekar társaságában- tartja a Reflected a lemez születésnapi party-ját!

Az In the Line albumra 12 track, dallamos és lendületes, angol nyelvû dal mellé mutimédiás tartalom is felkerült. Flash animáció, sok fotó és a stúdió felvételeket megörökítõ video.

A 8 oldalas színes CD borító a kép illusztrációk mellett tartalmazza a dalszövegeket is.

Az album promócióját szolgáló e-Card (flash animáció zenei aláfestéssel) és banner a megjelenés napjától megtekinthetõ a kiadó honlapján.

Az Int he Line megjelenésével egyidejûleg megújult a zenekar honlapja is, ahová azért is érdemes ellátogatni, mert on-line streaming módon meghallgatható 3 teljes dal az új albumról.

A CD egyik húzó nótája, a Welcome to California mp3 formátumban letölthetõ akiadó honlapjáról.

A tavaszi körutat követõen a srácok a nyáron sem tétlenkednek, hiszen számos további hazai, õsztõl pedig külföldi koncert mellett elkészítik az elsõ video klipet is.



Kapcsolódó linkek:
http://www.piarr.hu PiaRRecords
http://www.reflected.hu Reflected zenekar honlapja