2024.03.29. - Auguszta

Boltokban a Vad Fruttik új nagylemeze, Egy éjszaka bohémiában!

Boltokban a Vad Fruttik új nagylemeze, Egy éjszaka bohémiában!
Számos tehetségkutatót nyertek már zenekarként, legjobb dalszövegért, énekhangért.

2005-ben figyelt fel rájuk a Radio Café, és „Szerelmes dal" címû szerzeményüket a rádió egyik legtöbbet játszott slágereként adta ki Instant vol 1 válogatáslemezén.

2006-ban jött ki elsõ nagylemezük, „Rózsikámnak digitálisan" címmel a Mama Records gondozásában, és ez év végére állt össze a zenekar teljes egésszé. A lemezrõl több daluk is szerepelt a Radio Cafe, a Cool tv, és az MTV slágerlistáin.
A 2007-es Sziget és VOLT fesztiválon is teltházas koncertet adtak, és helyet kaptak a VOLT válogatáslemezén „Sárga zsiguli" címû dalukkal.

2007 –ben résztvettek a Duracell Music Maraton országos körútján.

"Nekem senkim sincsen" címû számuk angol változatát kiadójuk nevezte a tavalyi Popkomm-ra, és felkerült a Magyar Könnyûzenei Exportiroda 2007-es válogatáslemezére is.

Az MR2 Petõfi Rádió mûsorstruktúra váltása óta napi szinten hallhatóak országosan is a fent említett zeneszámoknak köszönhetõen.

2008 márciusában teltházas koncertet adtak a budapesti A38 állóhajón, majd májusban, a Zöld Pardonba is lecsaltak 3000 embert.

2008-ban résztvettek az MR2 tavaszi roadshowján, és helyet kaptak az MR2 2008-as „Egy kis hazai" címû válogatáslemezén „Nekem senkim sincsen" címû szerzeményükkel.

Szinte az összes nagyobb fesztiválon felléptek az idén (Sziget, Hegyalja, Balatone, Fishing on Orfu, EFOTT, VOLT). A 2008-as VOLT cd-re újra felkerültek, itt is a „Nekem senkim sincsen" címû dalra esett a választás.

Rengeteget koncerteznek szerte az országban, bõvebb információ: http://www.vadfruttik.hu/