2024.04.20. - Tivadar

PURA VIDA - Mindenkinek, aki szereti

PURA VIDA - Mindenkinek, aki szereti
Rock album
5186-50400-2

Inti és a Pura Vida: Mindenkinek, aki szereti

A Pura Vida együttes 2006. novemberében alakult. Igaz, közös múltjuk nem túl hosszú, de ahhoz elég volt, hogy az alapító tagok, akik több éve egyéb formációkban már bizonyítottak, összeforrt csapatot alkossanak.
A Pura Vida frontembere az ex TNT-bõl Zuber Krisztián „Inti”, aki most énekesként próbálja bontogatni szárnyát.

Stílusváltással lépett be a Nem Mind 1 zenekar gitárosa, Rácz Krisztián „Csülök”. A basszusgitáros a Candy Shop zenekarból ismert Krcsmarik István „Steew”, aki a hazai zenekarok körében szövegíróként is bizonyított már. A dobos Papp Tamás, aki egy fiatal tehetség, és a zenekarban bizonyítja tudását. Végül, de semmiképp nem utolsósorban, Nagy Norbert „Nono”, aki számos hazai zenekarban feltûnt vendégzenészként, szakmai körökben is elismert szólógitáros.

A mûfaj populáris rockzene, latinos ízzel. A srácok úgy gondolják, hogy stílusuk nem rétegzene, nincs célzott, külön megjelölt közönségük, hiszen ez a mûfaj vonzza az összes korosztályt a legfiatalabbaktól a legidõsebbekig.

Nevük fémjelzi munkájukat, Pura Vida = az élet maga, tiszta élet. Színpadi, illetve egyéb megjelenéseik alkalmával igazi örömzenét játszanak, amit a visszajelzések szerint a közönség is boldogan fogad.

Az elsõ kislemezes daluk, „(mondd meg) Drága Kincsem” videoklipjét a zenecsatornák már rotációban játsszák, illetve a vidéki rádiók is elõszeretettel sugározzák.

Második maxijukat Ganxsta Zolee-val közösen készítették, melyhez videoklipet is forgattak, amely nagylemez megjelenése után kerül a nagyérdemû elé.

Bemutatkozó nagylemezük címe „Mindenkinek, aki szereti” 2008. szeptember 16 került ki, Inti 33. születésnapján. Az album megjelenése napján Inti születésnapi partijával egybekötött ingyenes lemezbemutató koncert lesz Budapesten, a Soho London-ban.