2024.04.23. - Béla

2009-ben a Stereo Palma lett az év producere!

2009-ben a Stereo Palma lett az év producere!
A díjátadóra január 28-án este egy igazán elegáns helyszínen, a Moulin Rouge-ban került sor. A DJ Szövetség - Magyar Lemezlovas Egyesület negyedik alkalommal rendezte meg éves díjátadó ünnepségét. Az est fénypontja - legalábbis Náksi és Brunner számára - az volt, amikor bejelentették, hogy "az év producere" díjat a STEREO PALMA nyerte el 2009-ben. Hazánk elsõ számú DJ-párosát Náksi Attila képviselte ezúttal az eseményen, aki természetesen nagy örömmel vette át az elismerést. A két producer ezúton is köszöni a DJ-kollégáknak a szavazatokat és a támogatást.
Ígéretet tettek arra, hogy 2010-ben is a korábbi hasonló mennyiségû és minõségû önálló produkciókkal és remixekkel látják el a klubközönséget és a szakmát mind itthon, mind pedig a nemzetközi zenei életben.

"Sex Clubs & Friends, everybody just clap your hands!" Ezzel a jelszóval indítja a 2010-es évet Náksi & Brunner. A több mint egy évtizede sikeresen együtt tevékenykedõ DJ-páros ezúttal a klubélet és az éjszaka három talán legfontosabb elemérõl készített dalt.
Az új év talán elsõ hazai klubslágere, a "Sex Clubs & Friends" 3+1 verzióban készült el: az eredeti változatokat erõsíti a szintén a DanceMania Recordings kiadóhoz tartozó DJ/producer, Miklov remixe, valamint a DJ-k számára elérhetõvé tett acapella, amelynek felhasználásával bizonyára számos remix és mash-up verzió lát hamarosan napvilágot a dalból.