2024.03.28. - Gedeon, Johanna

Radics Gigi: Barna lány

Radics Gigi: Barna lány
Radics Gigi: Barna lányRadics Gigi megjelentette második stúdióalbumát! A 18. életévét mostanra betöltött énekesnő egészen új oldalát mutatja meg ma megjelenő új lemezével, a "Barna lány"-nyal. Az a határozottság érzékelhető mind a zenéjében, mind a gondolkodásmódjában, amely a felnőtté válás során kíséri egy fiatal nő életét. Gigi megtalálta azt az utat, ahol a popdalokat korának megfelelő tartalommal tudja megtölteni. A könnyed és vidám szerzemények között található olyan is, amelyet Huba Kelemen és Pascal Guyon jegyeznek, akik többek között a „Daydream/Vadonatúj érzés” című slágert is írták Giginek.
Ezúttal azonban az énekesnő megmutatja zeneszerzői tehetségét is, hiszen több szám is az ő keze munkája.

Két single-t már megismerhetett idén a közönség: a „Kapj el/Catch Me” A Dal 2014-ben is szerepelt, míg a címadó, nyáron megjelent „Barna lány/Brown-Eyed Girl” őszintén közvetíti egy lány belső üzenetét, életérzését a sorsról, amely a semmiből vezetett a csillogásba.
Emellett pedig felcsendül a „Babaház Soul” is, amely A Játékkészítő zenés akciómese egyik betétdala lesz, melyben a fiatal énekesnő is vállalt egy szerepet.